فعال بودن رشته اسکی در ۱۷ استان کشور

رئیس فدراسیون اسکی از فعال بودن رشته اسکی در ۱۷ استان کشور خبرداد.

عباس نظریان رئیس فدراسیون اسکی (۲۷ شهریور) در مجمع انتخاباتی هیات اسکی استان کرمانشاه، با اشاره به آغاز فعالیت ورزش‌های زمستانی در دنیا از سال ۱۹۲۴، گفت : از سال ۱۹۲۶ ایران در رویداد‌های المپیک زمستانی حضور پیدا کرده و تاکنون یازده دوره در این رقابت‌ها شرکت داشته است.

وی افزود: بسیاری از مردم ورزش‌های زمستانی را با رشته‌های اسکی آن هم با اسکی آلپاین، صحرانوردی و اسنوبرد می‌شناسند و منتظر هستند تا با بارش‌های زمستانی و سفیدپوش شدن ارتفاعات به هر نحوی به انجام این ورزش بپردازند.

رئیس فدراسیون اسکی اضافه کرد: در ورزش‌های زمستانی ۳۵۰ مدال در ۱۵ رشته توزیع می‌شود که برخی از این رشته‌ها داخل سالنی و برخی هم در بیرون از سالن است.

وی تصریح کرد: از تعداد ۱۵ رشته ورزش زمستانی، حدود شش تا هفت رشته آن همچون اسکی آلپاین و صحرانوردی مرتبط با برف و زمستان است و دو رشته دیگر آن مثل اسکی چمن را می‌توان در فصل تابستان انجام داد.

به گفته این مسئول، تاکنون سه رشته از رشته‌های ۱۵ گانه ورزش‌های زمستانی مانند لوژسواری و بیااتلون به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها در کشورمان راه اندازی نشده است.

وی با بیان اینکه از سال‌های گذشته همواره اسکی ایران را با ورزشکارانی از استان‌های تهران و البرز همچون شمشکی، کیادربندسری، کلهر و سلیمانی می‌شناسند، گفت:خوشبختانه این رشته در سال‌های اخیر توزیع خوبی در سایر استان‌های کشور داشته است، به گونه‌ای که هم اکنون اسکی در ۱۷ استان فعال است. 

رئیس فدراسیون اسکی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ورزشکارانی از استان‌های کرمانشاه، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، گیلان، اردبیل، کردستان و ... را داریم که در مسابقات مختلف این رشته شرکت می‌کنند.

وی عنوان کرد: اسکی رشته‌ای قابل رشد و گسترش است، چراکه برای راه اندازی آن تنها داشتن یک سالن ورزشی معمولی در ابعاد ۴۰*۲۰ با یخ پوش کردن کف آن کافی است.

نظریان خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه در حال حاضر در هر استانی تعداد زیادی سالن در این ابعاد وجود دارد، بنابراین نیاز به احداث یک سالن جدید برای این رشته نیست، بلکه می‌توان تنها یکی از آن سالن‌ها را برای این رشته در نظر گرفت و با کمک بخش خصوصی آن را به سالن یخ تبدیل کرد.

وی ادامه داد: البته ورود بخش خصوصی به این رشته مستلزم این است که او را مجاب کرده که این رشته آورده دارد، توسعه شادی و نشاط را در جامعه به دنبال خواهد داشت و از طرفی برگشت سرمایه در آن اتفاق می‌افتد.

رئیس فدراسیون اسکی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تبریک انتخاب احسان اسمعیلی به عنوان رئیس جدید هیات اسکی کرمانشاه توصیه‌هایی هم به او داشت و گفت: از هیات انتظار می‌رود که از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده کند و برای جذب منابع چشم انتظار وزارت ورزش، فدارسیون و اداره کل ورزش و جوانان استان نباشد.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان، بانوان، دانش آموزان و دانشجویان برای توسعه این رشته هم تاکید کرد و افزود: باتوجه به موقعیت مرزی و کوهستانی کرمانشاه، امکان راه اندازی رشته بیااتلون (اسکی صحرانوردی همراه با اسلحه) برای نیرو‌های مسلح در این استان وجود دارد.

نظریان استعدادیابی، آموزش، برگزاری اردو‌ها و مسابقات، اعزام و حضور تیم‌ها در مسابقات و کمپ‌های مختلف استانی و ... را از وظایف رئیس جدید این هیات عنوان کرد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.