ثبت و ضبط ۱۳۰۰ مورد از خاطرات خانواده‌های شهدا

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه در پی ثبت و ضبط خاطرات شهدا هستیم، گفت : تاکنون کار ثبت و ضبط ۱۳۰۰ مورد از خاطرات خانواده‌های شهدا استان انجام شده است.

خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه رسیدگی به شهدا و ایثارگران فقط وظیفه بنیاد شهید نیست، گفت : برای خدمات‌رسانی مطلوب به جامعه ایثارگری به ویژه اجرای موفق طرح سپاس باید همه ادارات و نهاد‌ها پای کار بیایند. 

وی ادامه داد: شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس برای دفاع از خاک این مرز و بوم جان خود را در طبق اخلاص گذاشته‌اند و خدمات‌رسانی به آن‌ها کمترین کاری است که می‌توانیم انجام بدهیم.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۳ هزار ایثارگر دارد، گفت: مردم استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس ۹۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار و ۳۰۰ جانباز و ۱۷۷۶ آزاده تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند.

شهیدی با اشاره به در دست اقدام بودن کار جمع‌آوری خاطرات والدین، همسران و دیگر اعضاء خانواده شهدا در استان، گفت: در پی ثبت و ضبط خاطرات خانواده‌های شهدا و همچنین ایثارگران در راستای جلوگیری از به فراموشی سپرده شدن این خاطرات ارزشمند هستیم که در این راستا کار را از ثبت و ضبط خاطرات والدین شهدا شروع کرده و در ادامه خاطرات جانبازان ۷۰ درصد و ۵۰ درصد و... هم ثبت و ضبط خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: تاکنون کار ثبت و ضبط ۱۳۰۰ مورد از خاطرات خانواده‌های شهدا و ایثارگران در استان انجام شده است. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با اشاره به اجرای موفق طرح سپاس به منظور دیدار و سرکشی از خانواده‌های شهدا در استان در طول سال گذشته، گفت سال گذشته در حالی که تعهد دیدار با ۲۶ هزار نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران برای استان در نظر گرفته شده بود، در نهایت ۲۹ هزار و ۳۰۰ مورد دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران در سطح استان انجام شد.

وی افزود: امسال هم تعهد در نظر گرفته شده در استان برای اجرای طرح سپاس دیدار و سرکشی از ۲۸ هزار خانواده شهید و ایثارگر است که با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده‌ایم، قطعا بیشتر از تعهد ابلاغ شده انجام خواهد شد.

 شهیدی با اشاره به در پیش بودن برگزاری کنگره ملی شهدای استان کرمانشاه در سال آینده، گفت: در برنامه داریم تا از مهرماه امسال دیدار با خانواده‌های همه ۹۸۰۰ شهید استان را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های بنیاد شهید برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: اقداماتی در حوزه فیلم‌سازی، چاپ و نشر کتاب و... در استان در دست انجام است و بنا داریم تا زمان برگزاری کنگره شهدای استان حداقل ۱۵ کتاب را در این حوزه به چاپ برسانیم.

وی یکی از درخواست‌های اصلی جامعه ایثارگری استان را درخواست اشتغال عنوان کرد و گفت: در جامعه ایثارگری استان همچون دیگر بخش‌ها با درصد بالای بیکاری مواجه ایم و یکی از درخواست‌های اصلی این قشر همچون بقیه اقشار حل مشکل اشتغال است.

شهیدی با بیان اینکه طبق قانون ایجاد اشتغال برای ایثارگران باید از طریق آزمون‌های استخدامی صورت گیرد، گفت: استخدام این افراد به موجب قانون تنها براساس شرکت در آزمون‌های استخدامی و با لحاظ سهمیه‌های تعیین شده امکانپذیر است. در کنار این امر تسهیلات اشتغالزایی نیز به افراد جویای کار پرداخت می‌شود تا بتوانند برای خود شغلی ایجاد کنند که تعداد تسهیلات پرداختی در این راستا از ابتدای امسال ۴۰۰ مورد بوده است.

شهیدی با اشاره به تبدیل وضعیت ۲۷۱۱ ایثارگر شاغل در ادارات استان، گفت: تنها کار تبدیل وضعیت درصد ناچیزی از جامعه ایثارگری آن هم به دلیل موانعی که برای تبدیل وضعیت نیرو‌های شاغل در برخی از شرکت‌های خصوصی وجود دارد، باقی مانده است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای تامین مسکن جامعه ایثارگری استان، گفت: پیگیری‌های لازم برای تامین زمین افرادی که مشمول هستند و تاکنون زمین یا مسکن دریافت نکرده‌اند، صورت گرفته است. در همین راستا در حال پیگیری حل مشکلات زیست محیطی قطعه زمینی به مساحت ۲۷ هکتار در محدوده شهرک ظفر کرمانشاه هستیم تا بتوانیم آن را در اختیار جامعه ایثارگران قرار دهیم.

شهیدی اضافه کرد: علاوه بر این راه و شهرسازی برای تخصیص زمین به ایثارگرانی که تاکنون زمین دریافت نکرده‌اند، قول مساعد داده که در این راستا یک لیست سه هزار نفره از ایثارگران واجد شرایط دریافت زمین در استان تهیه شده است.

وی با اشاره به فعال بودن صندوق قرض الحسنه شاهد برای تخصیص تسهیلات به جامعه ایثارگری استان، گفت: در سال جاری تاکنون ۹۹ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.

شهیدی اشاره‌ای هم به تخصیص حق پرستاری به ایثارگران واجد شرایط داشت و گفت: تا قبل از دولت آقای رئیسی در مجموع ۹۳۰ ایثارگر استان از حق‌پرستاری برخوردار بودند که این تعداد هم اکنون به بیش از سه هزار نفر رسیده است.

 وی یادآور شد: حق‌پرستاری در کمیسیون‌های پزشکی بنیاد شهید مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و شامل حال جانبازان و والدین شهدایی که مشکل جسمی دارند، می‌شود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح ساماندهی گلزار شهدا در استان، گفت: سال گذشته چهار میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان برای ساماندهی گلزار شهدا در اختیار استان قرار گرفت و در این مدت تک مزار‌های شهدا در یازده شهرستان استان ساماندهی شد و کار ساماندهی مابقی تک مزار‌های شهدا هم در دست انجام است.

شهیدی اظهار کرد: در شهر کرمانشاه هم تنها ساماندهی قطعه یازده مزار شهدا باقیمانده که قرار شده از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری و دیگر منابع تا پایان سال کار ساماندهی این قطعه به اتمام برسد.

شهیدی اشاره‌ای هم به برپایی ۱۵ موکب از سوی خانواده شهدا و ایثارگر استان برای پذیرایی از زوار اربعین داشت و گفت: در قالب طرحی زوار اربعین نایب الزیاره شهدا می‌شوند که اربعین امسال اسم و مشخصات تعدادی از شهدای کرمانشاه بین زوار اربعین توزیع شده تا نایب‌الزیاره این شهدا باشند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار