افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان مستلزم تسهیل شرایط پذیرش

معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: با وجود پتانسیل بالا در بخش کشاورزی، برای افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان نیازمند ضوابط سهیل گیرانه تری برای پذیرفته شدن است.

آقای جواد مشایخ معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری امروز در دومین رویداد فناوری های کشاورزی گفت: غذا و کشاورزی از مهم ترین مولفه های اقتصادی دانش بنیان است که مورد متوجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

او افزود: از چالش های شرکت های دانش بنیان تجاری سازی و دسترسی به بازار است ؛ ظرفیت ها در این بخش وجود دارد و تولید داخلی می تواند جایگزین محصولات وارداتی دانش بنیان بخش کشاورزی شود، حتی بعد از تامین بازار می توان به بازار های صادراتی هم نگاه کرد.

معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری  با بیان اینکه در دوره جدید نگاه گسترده ای به اقتصاد دانش بنیان داریم، گفت: دولت باید به وظایف حاکمیتی خود توجه داشته باشد و فضا را برای بخش خصوصی فراهم کنند؛ که ما نیز آن را در کلید واژه شرکت های دانش بنیان ترجمه کرده ایم و شرکت های خصوصی در اقتصاد دانش بنیان جایگاه ویژه ای دارند.

مشایخ افزود: قانون جهش تولید دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ ابلاغ شد که از امسال در حال اجراست و همواره تاثیر به سزایی نیز در بخش کشاورزی خواهد داشت.

او افزود: با وجود پتانسیل‌های بالا، تعداد شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی زیاد نیست و در این باره  نیاز به تعداد بیشتری شرکت های دانش بنیان داریم و از طرفی  باید توجه کرد که این شرکت ها نیاز به بازار بزرگتری دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان ضوابط سهل گیرانه تری برای پذیرفته شدن آنها اعمال می شود، گفت:سال قبل دستگاه های اجرایی آیین نامه اشتغال دانش بنیان را مصوب کردند که یک  پای آنها معاونت علی فناوری است و ما یاری سان آنها هستیم.

مشایخ گفت: از محورهای کلان معاونت علی و فناوری ریاست جمهوری حوزه ماشین آلات کشاورزی است، اما تاکنون در حد نمونه سازی موفق شده ایم، برای حضور در بخش صنعتی مرتبط با کشاورزی اقدامات ناقض  مانده است و نباید در حد نمونه سازی باقی بماند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار