زمین های شهرک‌های صنعتی استان کردستان همچنان در اختیار برخی افراد خاص

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان از پس گرفته نشدن زمین‌های شهرک‌های صنعتی از برخی افراد خاص خبر داد.

 حمیدرضا امانی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به رسالت ذاتی شرکت شهرک‌های صنعتی که به عنوان سازمان توسعه‌ای مطرح است، اظهار داشت: ایجاد زیرساخت و حمایت از صنایع کوچک جزو وظایف ماست. 

وی "نبود زمین" را یکی از مشکلات و چالش‌های بزرگ پیش‌روی شهرکت شهرک‌های صنعتی کردستان عنوان کرد و گفت: سرانه زمین در اختیار نواحی شرکت شهرک‌ها در کشور ۱۸ متر مربع بوده که این میزان در استان ۱۱ متر مربع است. تا زمانی‌که این مشکل برطرف نشود، به رشد و اهداف مورد نظر نخواهیم رسید.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان از تعریف ۲۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: توانمندسازی شهرکت شهرک‌ها جزو برنامه‌های اولویت‌دار بوده که در این زمینه زمین‌های جدید خریداری شده و تملکاتی از کسانی که زمین داشته، صورت گرفته است.

وی با اذعان به اینکه تعدادی از واحد‌ها غیرفعال بوده که در صدد توانمندسازی و احیا مجدد آن هستیم، افزود: شناسایی واحد‌های صنعتی مستعد و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان استان در دستور کار و اولویت است.

امانی با بیان اینکه توسعه زمین‌های صنعتی شهرک‌های صنعتی کردستان به‌عنوان یکی از موضوعات جدی این شرکت مطرح است، عنوان کرد: در حال ۳۰ شهرک صنعتی در سطح استان راه‌اندازی شده که ۲۰ شهرک فعال و تاکنون ۱۵۶۹ قرارداد منعقد با ظرفیت بیش از ۱۰ هزار اشتغال‌زایی و ۲۶ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

وعده بهره‌برداری از شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج

وی اعلام کرد: پروژه شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پروژه تا مهرماه با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان و تامین آبرسانی به این شهرک تا اواخر شهریورماه به سرانجام می‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان درباره اینکه آیا زمین‌های شرکت شهرک‌ها که در دولت قبل به فرزندان مسئولان استانی از جمله "معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان" و افراد خاص واگذار شده بود، باز گرفته شد یا خیر؟ اذعان داشت: خیر هنوز پس گرفته نشده است! اخیرا ۴۰ نفر که زمین گرفته، اما اهداف آنان منجر به تولید نشده شناسایی شده که ۲۵ قرارداد فسخ و ۱۵ قرارداد دیگر نیز یکشنبه هفته آینده در نشستی که با حضور دادستان در فرمانداری سنندج برگزار می‌شود، بررسی و تعیین تکلیف خواهند شد. هر کسی تعلل کرده باشد، تعارفی نداشته و قرارداد آنان فسخ خواهد شد.

بهره‌برداری از فاز دوم منطقه آزاد بانه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان

خسروی همچنین در پاسخ به این سئوال که آخرین وضعیت منطقه آزاد بانه به کجا رسیده است؟ سال‌هاست که مسئولان استانی از عقد قرارداد با ۲۵ سرمایه‌گذار سخن به زبان آورده، اما در عمل، اقدام عملی و قابل قبولی نیفتاده است گفت: بله، نقدتان کاملا قابل قبول است، ۲۵ قرارداد منعقد شده، فاز نخست آماده، اما فاز دوم هنوز به بهره‌برداری نرسیده و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در دست اقدام است، مشکلاتی از جمله عدم پرداخت تسهیلات پیش‌روی این افراد بوده و فعلا ۵ نفر شروع به ساخت‌وساز کرده و عملیات آنان چند درصد پیشرفت فیزیکی دارد. قرارداد یک نفر سرمایه‌گذار خارجی نیز منعقد شده است.

شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.

منبع: تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.