رعایت نکات تغذیه در فصل گرما ضروری است

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با تغذیه هنگام گرما نکاتی را مطرح کرد.

 شبنم دالوند رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در رابطه با تغذیه در گرمازدگی اظهار داشت: هنگام گرما سیستم بدن با تعریق سعی دارد دمای بدن را کاهش دهد لذا بدن آب زیادی از دست میدهد.
وی افزود: صرف نظر از اینکه چقدر فعال هستید، مایعات فراوان بنوشید و برای نوشیدن صبر نکنید تا تشنه شوید.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: همچنین باید از نوشیدنی‌های بسیار شیرین و کافئین دار پرهیز کرد چراکه مصرف این نوشیدنی‌ها در واقع باعث از دست دادن مایعات بدن می‌شوند.

دالوند با اشاره به اینکه تعریق شدید نمک و مواد معدنی را از بدن خارج می‌کند، گفت: برای جبران مواد معدنی بدن، یک نوشیدنی حاوی مقدار اندکی نمک با کمی لیمو ترش همراه خاکشیر یا تخم شربتی می‌تواند جایگزین نمک و مواد معدنی باشد که با تعریق از بین میرود.
وی ادامه داد: همچنین افرادی که دیابت، فشار خون بالا یا سایر بیماری‌های مزمن را دارند بهتر است از مصرف نمک اجتناب کرده و کمی آبلیمو و خاکشیر یا تخم شربتی مخلوط با آب مصرف کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه عنوان کرد: مصرف میوه‌ها و بویژه سبزی‌ها به تامین آب بدن کمک میکند لذا در روز‌های گرم سال از این اقلام غذایی در برنامه خود بیشتر استفاده کنید.

دالوند اظهار داشت: مصرف بیش از اندازه پروتئین‌های حیوانی، شکلات، قهوه و شیرینی باعث کم آبی در بدن میشوند بنابراین بهتر است مصرف این اقلام محدود شود.

برچسب ها: تغذیه ، گرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.