پذیرش پناهجویان افغانستانی زن در آلمان

تلویزیون دویچه وله آلمان می‌گوید، شمار زیادی از زنان افغانستان در این کشور پناهندگی دریافت کرده‌اند

تلویزیون دویچه وله آلمان گفت به دلیل آزار و شکنجه سیستماتیک بر اساس جنسیت در افغانستان، زنان و دختران افغان به طور فزاینده‌ای در آلمان موفق به دریافت حق پناهندگی شده اند.

اداره مهاجرت آلمان می‌گوید که دستورالعمل‌ها را در این مورد به روز کرده است.
بر اساس پاسخ وزارت داخله فدرال آلمان به سوال کتبی کلارا بونگر، نماینده حزب چپ در پارلمان، در پنج ماه اول سال‌جاری میلادی به ۲۸۸۵ زن افغان وضعیت پناهندگی اعطا شد و تقریباً ۱۰۰ نفر نیز به عنوان مستحق پناهندگی شناخته شده اند. این تقریباً نیمی از حدود ۶۰۰۰ مورد تقاضای پناهندگی را در بر می‌گیرد.
بر اساس ارقام خبرگزاری پروتستانت آلمان (epd)، حدود ۲۳۰ متقاضی دیگر به اصطلاح تحت محفاظت فرعی قرار گرفته و برای ۱۷۴۰ تن دیگر دستور ممنوعیت اخراج صادر شده است. از آن زمان تاکنون ۱۳ درخواست رد شده و حدود ۱۰۰۰ درخواست دیگر طی مراحل شده است.
به گفته سازمان حامی پناهجویان «پروازول» در مقایسه در شش ماه نخست سال ۲۰۲۲ تنها برای ۳۴ درصد متقاضیان پناهندگی داده شده بود.
بونگر از اعطای روزافزون وضعیت پناهندگی برای زنان افغان استقبال کرد، اما در عین حال خواستار اقدامات بیشتر شد. او تاکید کرده است که یک سوم پناهجویان زن از افغانستان همچنان محافظت از اخراج به دست آورده‌اند که آن‌ها را قادر نمی‌سازد که در آلمان احساس خودمانی کنند.
او با بیان این مطلب که هر زن در افغانستان از تبعیض و آزار گسترده هراس دارد، افزود: »بنا براین به همه آن‌ها باید وضعیت پناهندگی داده شود.»
آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا (EUAA) در ماه جنوری اعلام کرد که زن بودن کافی است تا یک فرد در خطر آزار و اذیت در افغانستان قرار گیرد.
اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان (بامف) نیز اکنون دستورالعمل‌هایش در مورد افغانستان را به روز کرده است. یک سخنگوی این اداره به خبرگزاری (epd) گفته که به ویژه وضعیت زنان و دختران مورد توجه قرار می‌گیرد.در مجموع، محدودیت‌های جدی آزادی به عنوان آزار و اذیت ارزیابی می‌گردد. این بدان معناست که زنان افغان معمولاً شرایط لازم برای دریافت حمایت پناهندگی یا حفاظت فرعی را دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نسیبه رفعیی
۱۶:۵۲ ۲۳ دی ۱۴۰۲
سلام
Iran (Islamic Republic of)
نسیبه رفعیی
۱۶:۵۱ ۲۳ دی ۱۴۰۲
سلام من از کشور آلمان درخواست پناهندگی دارم دانشجو هستم از وقت بقدرت رسید طالبان مهاجرت کردم ایران اینجا زندگی برام خیلی سخت است
Iran (Islamic Republic of)
نسیبه رفعیی
۱۶:۴۹ ۲۳ دی ۱۴۰۲
سلام من از کشور آلمان درخواست پناهندگی دارم