خدمت رسانی صدها عضو هیات علمی در بیمارستان غدیر

شجاعی گفت: کلان بیمارستان غدیر مرکز ترومای شمال کشور خواهد بود.

رئیس کلان بیمارستان غدیر گفت: بیمارستان غدیر در ۶۲ هزار متر مربع زیربنا، ۱۳ طبقه و پنج بلوک ساخته شده است. 
 
وی افزود: این بیمارستان دارای ۸۲۱ تخت در بخش‌های ویژه، آنژیوگرافی، بخش‌های مختلف بستری، آزمایشگاه و تصویربرداری است. 
 
وی ادامه داد: ۱۳۴ تخت ویژه، ۲۴ اتاق عمل شامل ۲۰ تخت اتاق عمل اصلی، دو اتاق عمل در بخش اورژانس و ۲ اتاق عمل در بخش زنان و زایمان در این مرکز وجود دارد. 
 
رئیس کلان بیمارستان غدیر اظهار داشت: بخش زنان و زایمان کنار بخش ان آی سی یو کودکان در طبقه سوم قرار دارد تا امکان خدمت رسانی بهتر ایجاد شود.

شجاعی با بیان این که بیماران استان‌های همجوار استان تهران در زمینه جراحی‌های مغز و اعصاب، جراحی عروق و تروما می‌توانند در بیمارستان غدیر پذیرش شوند، تصریح کرد: بیمارستان غدیر قادر است کمبود‌های بیمارستانی تهران به ویژه در شمال شرق پایتخت را کاملا پوشش داده و جبران کند و فراتر از آن به بیماران تمام کشور خدمت رسانی کند. 
 
وی با اشاره به این که کلان بیمارستان غدیر مرکز ترومای شمال کشور نیز خواهد بود، افزود: این مرکز علاوه بر دارا بودن یکی از بزرگترین اورژانس‌های بیمارستانی کشور با در اختیار داشتن ۶۸ تخت، با توجه به حضور صد‌ها استاد داخلی، متخصص و فوق تخصص و اعضای هیات علمی دانشگاه، قادر به پذیرش و درمان جراحی‌های انتخابی (الکتیو) و غیر اورژانسی از تمام کشور خواهد بود. 
 
رئیس کلان بیمارستان غدیر خاطرنشان کرد: با توجه به سه برابر شدن تخت‌های بیمارستانی در مجتمع شهدای تجریش با راه اندازی بیمارستان غدیر، نوبت وقت دهی به بیماران از تمام کشور کاهش چشمگیری خواهد یافت.
 
وی افزود: ۱۱۷ عضو هیات علمی علوم پزشکی، ۳۷ استاد درمانی، ۲۵۰ متخصص و ۱۶۰ دستیار تخصصی و پزشک متخصص و فوق تخصص در فاز اول در کلان بیمارستان غدیر مشغول به کار خواهند شد که تعداد متخصصان تا ۱.۵ برابر و تعداد دستیاران تخصصی و پزشکان نیز تا ۲ برابر قابل افزایش خواهد بود. 
 
ارائه خدمت دولتی با امکانات فوق مدرن
 
 شجاعی با تاکید بر این که در کلان بیمارستان غدیر با امکانات یک کلان بیمارستان مجهز و با تعرفه دولتی به مردم خدمت ارائه خواهد شد، افزود: بیمارستان با بیمه‌ها قرارداد دارد و با توجه به امکانات مجهز و پیشرفته قادر است خدمات دهی خوبی در حد کلان بیمارستان‌های منطقه به بیماران ارائه کند.
 
رئیس کلان بیمارستان غدیر با اشاره به وسعت این بیمارستان، گفت: سرانه تخت بیمارستان ۸۰ متر مربع به ازاء هر تخت خواهد بود. همچنین هلی پورت منحصربه‌فرد بیمارستان قادر است مشکل انتقال بیماران پیوندی به شمال تهران را بین این مرکز و بیمارستان مسیح دانشوری تهران مرتفع کند.
 
 شجاعی یادآور شد: سیستم فوق پیشرفته هوشمند BMS بیمارستان غدیر به صورت خودکار، سیستم‌های تهویه، دستگاه‌های هواساز، فن کویل‌ها، موتورخانه و چیلرها، دیزل ژنراتورها، ترانسفورماتور‌ها و دوربین‌های مداربسته را تحت کنترل قرار می‌دهد. توزیع برق در سیستم هوشمندانه خواهد بود، ضمن این که سیستم برق بدون وقفه تحت UPS برای بخش‌های حساس در بیمارستان تعبیه شده است. 
 
وی اضافه کرد: از نظر قرارگیری بیمارستان در جوار مترو و سیستم حمل و نقل عمومی، موقعیت بیمارستان غدیر مطلوب است و بنا به دستور وزیر بهداشت و پیگیری‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، احداث پارکینگ با ظرفیت ۲ تا ۳ هزار خودرو پس از افتتاح بیمارستان عملیاتی می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار