نماینده مجلس شورای اسلامی:

دولت سوئد باید جوابگوی توهین به قرآن کریم باشد

مالک شریعتی گفت: دولت سوئد و مقامات اتحادیه اروپا نمی‌توانند پایشان را از اهانت به قرآن و ناموس مشترک همه مسلمان‌ها کنار بکشند.

مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اهانت دولت سوئد و افراد تندروی این کشور به قرآن کریم گفت: دولت سوئد و مقامات اتحادیه اروپا نمی‌توانند پایشان را از اهانت به قرآن و ناموس مشترک همه مسلمان‌ها کنار بکشند.

وی با اشاره به مجوز سوئد به اهانت به قرآن به اسم آزادی بیان و اینکه ما موظفیم فقط آزادی بیان را تامین کنیم، گفت: آن‌ها در مواردی که بحث آزادی بیان مطرح بوده اجازه ندادند و مانع شدند و هم اینکه برخورد قضایی سیاسی و امنیتی کردند. مثلا هلوکاست که امر مقدسی برای یهودیان است و راجع به آن کسی نباید صحبتی انجام دهد.

وی اضافه کرد: همچنین می‌توان به یک دانشجوی ایرانی که اخیرا فقط پایان نامه خود را به چند شخصیت و قهرمان ایرانی مثل شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید مطهری و شهید آوینی هدیه کرده هم اشاره کرد که آنان همچنان نگذاشتند این فرد از پایان نامه خود دفاع کند. اگر آزادی بیان است در اینجا که اهانتی نشده است فقط دارد پایان نامه خود را تقدیم چند شخصیت قهرمان می‌کند.

نماینده مردم تهران افزود: در گذشته از این موارد به کرات اتفاق افتاده است، اهانت‌هایی که به رئیس جمهور یکی از کشور‌های اروپایی می‌شود را برخورد می‌کنند، اما اهانتی که به پیامبر اسلام (ص) می‌شود به پیامبر بیش از یک میلیارد مسلمان را به اسم آزادی بیان مانع نمی‌شوند. اینجا یک جور تناقض جدی در اندیشه، فکر و عمل و حتی در عمل به معاهدات بین المللی است.

مالک شریعتی ادامه داد: در هیچ یک از کشور‌های که آزادی بیان یا آزادی عمل انسان‌ها احترام می‌گذارند اجازه داده نشده است به مقدسات دینی بی‌احترامی شود و همه جرم انگاری شده است، ولی متاسفانه اینجا با یک تناقض جدی در نگاه این کشور‌ها به بحث آزادی بیان مواجه هستیم؛ و افرادی که یک عمل بسیار کوچکتری، اما مخالف دیدگاه‌های لیبرالیستی انجام می‌دهند، اگر کسی لیبرالیسم را زیر سوال ببرد با آن برخورد می‌شود و این یک تناقض جدی است.

وی تاکید کرد: کشور‌های اسلامی باید به فریاد و دادخواهی ملت‌های خودشان گوش بدهند و ظرفیت‌های خود را به کاربگیرند یکی از این ظرفیت‌ها تحریم انرژی کشور‌های اروپایی به ویژه برای آن کشور‌هایی که چشم خود را به این اهانت‌ها می‌بندند و حمایت می‌کنند.

شریعتی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی ظرفیت‌های مختلفی دارد می‌تواند با مجالس کشور‌های اسلامی و سازمان همکاری اسلامی هماهنگی لازم را انجام دهد. به نظر می‌آید این فرصت بسیار خوبی است که با بهره از رسانه‌های کشور‌های اسلامی یک جهاد تبیین در بین کشور‌های اسلامی شکل بگیرد.

شریعتی در پایان خاطر نشان کرد: یک کاری که می‌شود کرد آگاهی بخشی است امروزه رسانه‌ها در دنیا منحصر به چند کشور نیستند و هر فرد می‌تواند در فضای مجازی رسانه باشد و این جهاد تبیین را انجام دهد به زبان‌های مختلف، زبان‌های کشور‌های اروپایی این تناقض‌ها را به ذهن و دید مخاطبان برسانند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار