يادداشت؛

از مهران تا تهران؛ آرزوی بر باد رفته منافقان

مهره‌های فرسوده دشمن، دنبال بازیابی سیاسی و قدرت آفرینی هستند و منافقان در راس آن‌ها قرار دارند.

در یادداشتی به قلم احسان ربیعی کارشناس مسائل سیاسی آمده است: ۲۸ خرداد سالروز جنایت منافقین کوردل در سال ۱۳۶۷ است که با عبور از مرز‌ها خود را به شهر مهران رسانده، با اجرای عملیات خونین و ناجوانمردانه چلچراغ ۲۳۱ نفر را به شهادت رساندند.

آنچه در تاریخ حیات ننگین منافقین در سازمان مجاهدین خلق روایت شده است، جنایت‌های وحشیانه‌ای است که ۱۷ هزار نفر از مردم بی دفاع را به خاک و خون کشیدند تا لکه ننگی از رفتار‌های خشونت بار، حیوانی و غیرانسانی پرورش یافتگان دامن استکبار و صهیونیسم بر دامن تاریخ باشد که انسانیت را به مسلخ برده‌اند.

کشتار زنان و کودکان مظلوم و بی دفاع و ترور مسئولین مردمی، انقلابی و تأثیر گذار در حوزه‌های مختلف، نسخه اصلی جنایت‌ها و خیانت‌های کثیفی است که داعش امروز کپی و محصول سیاست‌های نامبارک و خناسانه خناسان تاریخ است.

صدام ملعون که در روز‌های ابتدایی تحمیل جنگ علیه ایران، رؤیای سلطه بر جهان عرب را با خوش خدمتی به آمریکایی‌ها در ذهن می‌پروراند در اظهار نظری توهم آلود از تصرف تهران در ۷۲ ساعت سخن می‌گفت و منافقین که پرورش یافته آخور صدام بودند پس از حضور در مهران با وهمیات امروز مهران، فردا تهران بر طبل شادی خود می‌کوبیدند و با مرتکب شدن جنایت خونین در ۲۸ خرداد، جمع زیادی از مردم بی گناه را با حمایت و پشتیبانی حزب بعث عراق به خاک و خون کشیدند.

صدام، دامن پروراندن جانیان منافق و پادگان اشرف، عشرتکده‌ای که مهد فساد مجاهدین بود، ظهور حزب کثیف منافقین را رقم زد که با جاسوسی، تقدیم ذلیلانه اطلاعات به سازمان‌های سیا و موساد، تحریم، گرانی، بیکاری، مشکلات معیشتی و ارزی را برای کشور به ارمغان آوردند.

رئیس این سازمان جلاد منش که سودای رئیس جمهوری در سر داشت وقتی آمال خود را نقش برآب دید به مقابله با نظام پرداخت و براندازی را وجهه همت خود قرار داد و با فروش حیثیت ایران به بهایی اندک و تشکیل شبکه قتل، جنایت، فساد و خیانت عملیات مهندسی کشتار را که همخوانی کامل با اقدامات داعش دارد راه اندازی کرد تا به اهداف ننگین خود دست یابد.

اتفاقات و اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در کشور، عرصه خودنمایی مجدد منافقین شد تا یک بار دیگر بخت خود را برای تحقق رویا‌های شیطانی خود در ایران بیازمایند، در حوادث آن روزها، اشک تمساح ریختند، با آشوبگران ابراز همبستگی کردند، از ضدانقلاب حمایت کردند تا لکه ننگ ۱۷ هزار ترور را از حافظه تاریخ این کشور پاک کنند و با تطهیر خود به خیال پردازی خود ادامه دهند، اما جنایت‌های وحشیانه آنان هیچگاه از قامت تاریخ پاک نخواهد شد.

نکته قابل توجه در این زمینه آگاهی نسل جوان و آنان که پیدایش این گروه تروریستی را درک نکرده‌اند، از موجودیت، حیات سیاسی، اغراض و اهداف این گروه خون آشام و جلاد مسلک است که تا چه حد با آن آشنایی دارند؟ وظیفه کیست که ذهن نسل نوجوان، جوان و آتیه ساز را با لایه‌های دشمن که با اهداف گوناگون طراحی شده‌اند آشنا سازد؟ به نظر می‌رسد خلأ اساسی در این زمینه وجود دارد که باید نظام آموزش و پرورش، وزارت علوم، سازمان صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه‌های فرهنگی همت مضاعف پیشه کنند که هم نسل جوان در دشمن شناسی و شناخت راهبرد‌های استکباری دچار خطا نشود و هم مهره‌های فرسوده دشمنی مجال بازیابی سیاسی و قدرت آفرینی نداشته باشند.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار