نخستین وقف مبارزه با مواد مخدر در خراسان شمالی انجام شد

نخستین وقف مبارزه با مواد مخدر با حضور مدیرعامل مجمع خیرین یاری گران زندگی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری استان و جمعی از خیرین در بجنورد رونمایی شد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی در مجمع عمومی خیرین طرح "یاری گران زندگی" استان گفت: این وقف در قالب زمینی کشاورزی با پنج هزار متر مربع واقع در شهرستان مرزی رازوجرگلان است که عواید حاصل از آن در حوزه مقابله با مواد مخدر هزینه خواهد شد.

ابوالحسن نجفی افزود: برای نخستین بار در خراسان شمالی برای کمک به درمان معتادان و آسیب دیدگان اجتماعی این معضل، وقف انجام می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح یاری گران زندگی در ۳۰ درصد روستا‌های خراسان شمالی، گفت: اجرای این طرح در ۲۱۵ روستای استان از اسفند سال گذشته آغاز شده است.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: در این میان شهرستان اسفراین با ۴۲ روستا، شیروان با ۴۱ روستا و بجنورد با ۴۰ روستا به ترتیب بیشترین تعداد روستا‌های مشمول اجرای این طرح را دارند.
نجفی افزود: این طرح علاوه بر روستا‌های آلوده به موادمخدر در روستا‌های سفید نیز به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و آگاه‌سازی مردم اجرا می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی گفت: ۸۰۹ معتاد بهبود یافته تحت پوشش برنامه‌های فنی و حرفه‌ای استان قرار گرفته اند که یکی از اهداف مهم راه اندازی مجمع یاریگران زندگی توانمند سازی و ایجاد اشتغال است.

عبدالصمد صفر نژاد از راه اندازی اتاق مجمع یاریگران زندگی استان با معرفی ۹۵ خیر خبر داد و افزود: سیاست دولت سیزدهم مردمی سازی امور است لذا خیرین، موثرترین مرجع در این بخش به شمار می‌روند.

صفر نژاد مهم‌ترین هدف از راه اندازی مجمع یاریگران زندگی استان را توسعه مشارکت‌های مردمی، ساماندهی و تشکیل شبکه اجتماعی خیرین، درمان و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود احداث و تکمیل نمایشگاه دائمی پیشگیری از اعتیاد به ارزش ۱۰ میلیارد ریال، تشکیل کانون یاریگران زندگی برای دانش آموزان مدارس، تحلیل ۱۲ فیلم آموزشی، انعقاد تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی مختلف، افتتاح طرح یاریگران زندگی در روستا‌ها و فراهم کردن مقدمات اجرای طرح یاریگران زندگی در ۲۱۵ روستای استان را از مهم‌ترین اقدامات این ستاد در حوزه فرهنگی و پیشگیری ذکر کرد.

صفر نژاد تعداد شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی را ۵۳ شهید ذکر کرد.

در این نشست حسن حمزه زاده مدیرعامل مجمع یاریگران زندگی کشور گفت: خیرین عرصه نوینی را در حوزه مشارکت‌ها رقم زده اند.

وی گفت: خیرین با راه اندازی تشکیلاتی موجب شدند تا معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ به زندگی عادی برگردند.
استاندار خراسان شمالی هم از خیر‌ی که زمینی را برای امور آموزشی حوزه‌ی مبارزه با مواد مخدر وقف کرده بود، تقدیر کرد.
محمد رضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی عمل خیر خواهانه‌ی رحمان بردی افروز را ستود و به دلیل انجام عمل خیر اولین وقف در استان با هدف مبارزه با مواد مخدر، از وی قدردانی کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.