مدیر کل بهزیستی استان یزد:

کمک دولت جوابگوی مراکز نگهداری معلولان نیست

ابهت گفت: کمک دولت به تنهایی برای هزینه‌های مراکز نگهداری معلولان کافی نیست.

رضا ابهت مدیر کل بهزیستی استان یزد در  جلسه شورای مشارکت‌های مردمی با بهزیستی که در محل دفتر امام جمعه شهرستان اردکان برگزار شد گفت:کمک و سرانه دولت به تنهایی کفاف هزینه‌های مراکز نگهداری معلولان یا کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست را نمی‌دهد و باید زمینه برای ایجاد فضای کار خیر فراهم شود تا نیکوکاران و مردم مشارکت بیشتری داشته باشند.

او افزود: یکی از وظایف شورای مشارکت‌های مردمی ترویج فرهنگ مشارکت و استفاده از ظرفیت مردم و بخصوص خیرین در امر کمک رسانی به نیازمندان است.

ابهت ادامه داد: سازمان بهزیستی، ارگانی مردمی است که از مهمترین وظایف و مسئولیت‌های آن رسیدگی به امور زنان وکودکان بی سرپرست و بدسرپرست، سالمندان، معلولان، کودکان کار وخیابانی، زنان آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی، بازتوانی معتادان حفظ سلامت روان جامعه، پیشگیری از بروز انواع معلولیت ها، آموزش‌های پیش ازازدواج، مداخله درآسیب‌های اجتماعی ازقبیل طلاق، خودکشی، سالمندآزاری، کودک آزاری، معلول آزاری و... است.

 ابهت گفت: بهزیستی استان بیش از ۳۲ هزار معلول و ۷۰۰ نفر از ایتام را تحت پوشش دارد.

رئیس  بهزیستی اردکان نیز در این جلسه از جذب بیش از ۱۶۴ میلیارد ریال مشارکت مردمی طی سال گذشته توسط این اداره و موسسات همسو با بهزیستی خبر داد. 

جمال پایه دار ضمن اعلام این خبر، به نحوه شکل گیری ومستندات قانونی تشکیل شورای مشارکت‌های مردمی با بهزیستی اشاره و گزارش کاملی از میزان جلب کمک‌های نقدی، غیرنقدی و خدماتی اداره و موسسات تحت نظارت و همچنین شرح مصادیق هزینه کرد مشارکت‌های جذب شده ارائه کرد.

او با تقدیر و تشکر از خیرین و صنایعی که با کمک‌های نقدی، غیر نقدی و یا با به کارگیری معلولین و مددجویان با سازمان بهزیستی همراهی و همکاری نموده اند از مسئولین شهرستان خواست تا با واگذاری مجوز‌های صنعتی یا معدنی به نام شورای مشارکت‌های مردمی با بهزیستی شهرستان زمینه لازم جهت استقلال اقتصادی جامعه هدف و مراکز وابسته و همچنین ارائه هرچه بهتر خدمات به جامعه هدف بهزیستی را فراهم آورند. 

پایدار خاطر نشان کرد: با تلاش همکاران و موسسات خیریه فعال و دلسوز در سال گذشته توانستیم در رفع برخی از نیاز‌های جامعه هدف در زمینه‌های مختلف از جمله دارو، درمان، معیشت، ودیعه مسکن، اشتعال، جهیزیه و... قدم‌هایی را برداریم که قطعا با توجه به نیازمندی افراد تحت پوشش کافی نبوده و نیاز است که بیش از پیش در جلب و جذب مشارکت‌ها تلاش نمائیم.

امام جمعه اردکان دیگر سخنران این جلسه بود که با برشمردن آیات و روایاتی در خصوص اهمیت دستگیری از نیازمندان و قدردانی از خیرین و صنایعی که با حمایت‌های مالی و غیر مالی خود در ارائه خدمات اداره بهزیستی شهرستان تاثیرگذار بوده‌اند، گفت: اسلام درخصوص کمک به نیازمندان بسیار سفارش کرده و مددجویان و توانخواهان بهزیستی در اولویت ارائه خدمات حمایتی هستند لذا همکاری هرچه بیشتر خیران و صاحبان صنایع با بهزیستی را خواستاریم.

همچنین حجت الاسلام سید اسماعیل شاکر خواستار اطلاع رسانی بیشتر خدمات انجام شده توسط بهزیستی و نیاز‌های معلولان در شهرستان شد و با اشاره به لزوم درآمد پایدار جهت مددجویان، بر سرمایه گذاری برای مددجویان به جای کمک‌های موردی نیز تاکید کرد. 

او با اشاره به سهامدار کردن مددجویان بهزیستی اردکان جامعه هدف در صنایع و معادن شهرستان، خواستار حمایت همه جانبه صنایع و خیرین از بهزیستی شد. 

امام جمعه اردکان تصریح کرد: در شرایط حاضر مسئله‌ای دیگری که باید بسیار در شهرستان مورد توجه قرار گیرد آگاهی از آسیب‌های اجتماعی و مشکلاتی است که قشر‌های مختلف شهرستان ما را تهدید می‌کند و تحقق این مهم نیازمند ایجاد مراکز مشاوره و دسترسی آسان عموم افراد به مشاور در سطح شهرستان، محلات و مدارس است.

در پایان این جلسه از سوی بهزیستی استان ابلاغ پنج نفر از معتمدین شهرستان تقدیم شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار