رونمایی از ۱۴ محصول جدید با پایه نخود برای اولین بار در کشور

۱۴ محصول جدید با پایه نخود برای اولین بار در کشور روز دوشنبه در حاشیه نخستین همایش ملی نخود در کرمانشاه، رونمایی شد.

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه امروز دوشنبه میزبان برگزاری نخستین همایش ملی نخود کشور بود که در حاشیه این مراسم که با حضور سرپرست معاونت امور اقتصادی استاندار کرمانشاه، رییس موسسه تحقیقات دیم کشور، رئیس شورای ملی نخود ایران، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه و شماری از محققان و کارشناسان حوزه کشاورزی برگزار شد از ۱۴ محصول جدید که بر پایه نخود تهیه شده بود رونمایی شد.

فلافل، غذای کودک، بیسکویت، شیرینی، شامپو، روغن جوانه نخود، آرد، کرم جوانه گندم، سویلد و غذای ویژه مادران پس از زایمان که همگی از نخود سیاه تهیه شده است، سوسیس و کالباس تهیه شده از نخود و کنسرو نخود از جمله محصولاتی بود که در این مراسم از آن‌ها رونمایی شد.

دبیر علمی نخستین همایش ملی نخود ایران گفت: برای شرکت در این همایش علمی، ۱۶۱ مقاله از سوی کارشناسان و صاحب نظرانی از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.

رضا حق‌پرست اظهار کرد: این همایش با همکاری معاونت سرارود موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، دانشگاه رازی، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری و سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه روز هشتم خردادماه جاری در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی (ویژه پژوهشگران) در حال برگزاری است و عصر امروز به پایان خواهد رسید.

وی افزود: از تعداد ۱۶۱ مقاله ارسال شده به دبیرخانه این همایش تعداد ۱۱۹ مقاله از ۱۷ استان کشور پذیرفته شد که در مدت برگزاری این همایش هفت مقاله به صورت سخنرانی کلیدی، پنج مقاله به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارایه شده است.

دبیر علمی اولین همایش نخود کشور در کرمانشاه اضافه کرد: محور‌های این همایش در زمینه «به نژادی و بیوتکنولوژی نخود»، «به زراعی نخود (اکولوژی، فیزیولوژی، تغذیه گیاهی و آبیاری)»، «اهمیت نخود در کشاورزی حفاظتی»، «حاصلخیزی خاک و بیولوژی خاک، کنترل آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز نخود»، «شیمی، ترکیبات و اهمیت تغذیه‌ای نخود برای سلامت و حفظ محیط زیست»، «کنترل و گواهی بذر»، «صنعت و اقتصاد بذر نخود»، «مکانیزاسیون در زراعت نخود»، «صنایع غذایی و فرآوری نخود» و «بازرگانی و اقتصاد نخود» است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.