محمد حسنی نسب گفت: با توجه به کاهش تنش آبی نسبت به سالهای قبل و اعمال مدیریتهای اصولی توسط نخلداران شاهد افزایش و رکوردشکنی تولید خرما در سال ۱۴۰۱ در خوزستان بودیم.
او با بیان اینکه تولید خرما طی پارسال نسبت به سالهای قبل ۱۴ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: از این میزان سطح زیر کشت، ۲۷۸ هزار تن خرما توسط ۲۲ هزار و ۸۰۰ بهره بردار تولید شده است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه سطح نخیلات در ۲۶ شهرستان استان گسترده شد، گفت: ۸۰ درصد خرمای استان در شهرستانهای شادگان، آبادان و کارون تولید میشود.
آقای حسنی نسب به ارقام کشت شده خرما در استان اشاره کرد و افزود: ۷۰ درصد خرمای کشت شده در استان رقم استعمران و مابقی سایر ارقام از جمله برحی، بریم، زاهدی، کبکاب و… است.
او با اشاره به تفکیک تولید خرما در خوزستان گفت: ۹۵ هزار و ۷۰۰ تن خرمای صادراتی استعمران، ۶۴ هزار تن خارک و رطب ابتدای فصل، ۸۳ هزار و ۳۰۰ تن مصرف خرما به صورت خوراکی و ۳۵ هزار تن خرمای صنعتی در استان تولید شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه طرح توسعه و بهسازی امسال در سطح نخیلات استان آغاز شد، ادامه داد: این طرح برای سال اول در سه شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان آغاز شده است.
آقای حسنی نسب با تاکید بر اینکه طرح احیای نخیلات به جد در خوزستان دنبال میشود، بیان کرد: این طرح دارای ۹ زیر مجموعه است که با پیگیری مجدانه آن شاهد اثرات و برکات این پروژه در سطح نخیلات استان خواهیم بود.