تعامل سازنده مهمترین رویکرد جهاد دانشگاهی

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت : مهمترین رویکرد این سازمان تعامل سازنده با دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها برای کمک به حل مشکلات کرمانشاه است.

مسلم حدیدی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه امروز (چهارم خرداد) در آیین معارفه‌اش که با حضور معاون جهاددانشگاهی کشور و جمعی از مدیران و روسای دانشگاه‌های استان برگزار شد، با اشاره به جایگاه جهاددانشگاهی، گفت : این نهاد در همان سال‌های آغازین انقلاب متولد شد و با روحیه و کار جهادی توانسته اقدامات مهم و موثری را در حوزه‌های مختلف انجام دهد.

وی با بیان اینکه از همه ظرفیت‌های سازمانی برای تحقق اهداف مد نظر مقام معظم رهبری استفاده خواهیم کرد، گفت: روحیه انقلابی بر همه بخش‌های جهاددانشگاهی حاکم است و با هیمن روحیه در عرصه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تجاری سازی، تحقیقاتی و ... کار‌های قابل توجهی در این مجموعه صورت گرفته است.

حدیدی سپس به وضعیت جایگاه جهاد دانشگاهی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: اگرچه این مجموعه فعالیت خود را با امکانات و افراد محدود آغاز کرد، اما امروز به یک نهاد بالنده تبدیل شده و به دنبال ارزش آفرینی در حوزه‌های مختلف و کمک به حل مشکلات استان کرمانشاه است.

وی اصلی‌ترین وظیفه و رویکردی که در جهاد دانشگاهی کرمانشاه دنبال می‌شود را کمک به حل مشکلات استان دانست و عنوان کرد: متاسفانه کرمانشاه با این همه پتانسیل در زمینه‌های مختلف، از نرخ بالای بیکاری، آسیب‌های اجتماعی و ... رنج می‌برد، لذا همه باید برای رفع این مشکلات تلاش می‌کنیم و ما هم در مجموعه جهاد دانشگاهی آمادگی داریم همه ظرفیت هایمان را برای رفع مشکلات استان بکار بگیریم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه تشکیل گروه‌های کاری در جهاد دانشگاهی مبتنی بر نیاز‌ها و مشکلات استان است، افزود: بدنبال ورود به حوزه‌هایی هستیم که استان در آن‌ها مشکل دارد و امیدواریم با هم افزایی با دیگر دستگاه‌ها گامی در جهت رفع این مشکلات برداریم.

وی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی از جمله قیرطبیعی، توجه به مسائل بخش آب و کشاورزی، اشتغال دانش آموختگان، حاشیه نشینی و... از جمله عرصه‌هایی است که جهاد دانشگاهی به خوبی به آن‌ها ورود کرده و دستاورد‌های قابل توجهی داشته است.

وی به لزوم توجه به مسائل فرهنگی در جهاددانشگاهی استان هم اشاره کرد و از ورود به حوزه مساجد یاد و عنوان کرد: در گذشته مساجد کارکرد بالایی در جامعه داشتند که باید این کارکرد را احیاء کنیم که در این زمینه طرحی در جهاددانشگاهی تدوین شده است.

حدیدی تقویت تعامل سازنده با همه دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و دستگاه‌های استان با هدف کمک به حل مشکلات استان را از رویکرد‌ها و اولویت‌های اصلی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه عنوان کرد و افزود: تلاش می‌کنیم سهمی در رشد و توسعه استان داشته باشیم.

حدیدی یکی دیگر از ماموریت‌های اصلی جهاددانشگاهی را کمک به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی عنوان کرد و با اشاره به آمار بالای بیکاری دانش آموختگان، گفت: بدنبال ایجاد اشتغال برای جوانان صاحب ایده هستیم که زیرساخت آن نیز در جهاددانشگاهی استان وجود دارد. همچنین باید با اجرای طرح‌هایی همچون بورسیه شغلی که در دانشگاه رازی بعنوان دانشگاه مادر استان در حال اجراست، دانشجویان را صاحب مهارت کرده تا مشکل اشتغالشان مرتفع شود.

وی به وجود حدود ۱۵ هزار دانشجوی مقطع تحصیلات تکمیلی در استان هم اشاره و از آنان به عنوان "طلای فکری" یاد کرد و گفت: باید از این ظرفیت در جهت توسعه استان بیشتر استفاده کنیم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاهن دست همکاری به سوی تمام دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان دراز کرد و خواستار همراهی آنان با این سازمان در جهت توسعه کرمانشاه شد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار