بنیاد علوی در مریوان پای کار آمد

 رییس بنیاد علوی کشور گفت: با توجه به محرومیت زدایی و توسعه بخش های مختلف در شهرستان مریوان و دهستان‌های سرشیو و کوماسی، این شهرستان را در برنامه کار خود قرار دادیم.

 رییس بنیاد علوی کشور در سفر به شهرستان مریوان و در بازدید از دهستان‌های سرشیو و کوماسی اظهار کرد: اولویت ما براین بود که استارت کار را در شهرستان بیجار بزنیم، اما بدلیل دعوت و پیگیری‌های فرماندار مریوان و ارسال گزارش‌هایی از محرومیت این شهرستان و با عنایت به این که شهرستان مریوان و دهستان‌های سرشیو و کوماسی برای محرومیت‌زدایی نیاز به توسعه در بخش‌های مختلف دارد این شهرستان را نیز در برنامه کار خود قرار دادیم.

وحید خاوه‌ای اظهار کرد: بنیاد علوی در برنامه پیشرفت منطقه‌ای خود توجه ویژه‌ای به مباحث فرهنگی و تربیتی دارد و مساجد روستایی ازاولویت بالایی برخوردار است، اما شهر مریوان بخاطر کمبود فضای نمازگزاران در مسجد جامع، جهت ساخت مصلای این شهر هرچقدر در توان داشته باشیم کمک خواهیم کرد.

او در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش ما افزایش خدمت‌رسانی به مناطق محروم خصوصاً دهستان‌های سرشیو و کوماسی است.

خاوه ای ادامه داد: خوشبختانه بنیادعلوی در گذشته خدمات ارزشمندی در زمینه آب شرب آشامیدنی، بهداشت و درمان و مسکن داشته است و امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی را در شهرستان مریوان هم داشته باشیم.

او افزود: اهمیت به تکمیل پروژه‌های آمورشی و فرهنگی و نیز تسهیل در روند تعلیم و تربیت دانش‌آموزان از اهم مواردی است که بنیاد علوی در مناطق مختلف کشور به دنبال تحقق اجرای آن است و به همین منظور در مریوان نیز اعلام آمادگی می‌کند.

فرماندار مریوان نیز در ادامه این جلسه ضمن خیر مقدم وتشکر بابت حضور رئیس و اعضای اصلی بنیاد علوی در شهرستان مریوان گفت: بنیاد علوی مهم ترازبحث عمران و آبادانی حامل فرهنگ تلاش گروهی و مردمی است، همانطور که میدانیم اگرما تلاش بکنیم خداوند هم کمک خواهدکرد.

اسماعیل احمدی افزود: ما با تمام توان خود حامی و یاریگر فعالیت‌های بنیاد علوی هستیم و هرجا نیاز باشد، پشتیبانی خواهیم کرد.

احمدی با اشاره به وضعیت نامناسب و حتی غیرقابل استفاده بودن بعضی از مدارس شهرستان اذعان کرد: ۲۵ مدرسه توسط سازمان نوسازی شناسایی شده که میبایست تخلیه شود، اما بدلیل کمبود فضای آموزشی مجبور به ادامه فعالیت شده اند.

او از وجود تهدید بحران در حوزه مسکن روستایی خبرداد و تصریح کرد: بسیاری از مسکن‌های روستایی نا ایمن هستند و به محض وقوع زلزله باخاک یکسان خواهندشد، لذا اگر برای حل این مهم دست به کار نشویم آثار و عواقب غیرقابل جبرانی درپی خواهد داشت.

احمدی با اشاره به اینکه مریوان سابقه درخشانی در ورزش فوتبال دارد، اما فاقد زمین فوتبال استاندارد است، افزود: کمبود فضا‌های ورزشی و تفریحی در شهر‌ها و روستا‌های این شهرستان موجب کاهش نشاط اجتماعی شده و در نتیجه شاهد معضل‌های اجتماعی از جمله خودکشی هستیم.

فرماندار مریوان تراز مالی مرز باشماق را حدود هفت میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: متاسفانه این حجم از گردش مالی تنها در اختیار ۱۰۰ نفر است.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود‌ها و مشکلات در حوزه‌های مسکن، دامداری، راه روستایی، وضعیت نامناسب خوابگاه شبانه روزی، آب، فاضلاب و پسماند، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان واشتغال پرداخت و تاکید کرد: امیدواریم با کمک و حمایت بنیاد علوی بخش عمده‌ای از مشکلات دراین حوزه‌ها حل شوند و ما چهره توسعه یافته تری از منطقه را شاهد باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.