افغانستان در میان کشورهای صدرنشین دارای بحران غذایی

براساس گزارش جهانی درباره‌ بحران‌های غذایی، افغانستان در جمع هفت کشور دارای فقر و گرسنگی حاد قرار دارد.

براساس گزارش جهانی درباره‌ی بحران‌های غذایی، افغانستان در جمع هفت کشوری است که شهروندان آن با فقر و گرسنگی حاد مواجه‌ هستند.

سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد برای چهارمین سال متوالی در سال ۲۰۲۲، تعداد افرادی که دچار ناامنی غذایی حاد بودند و نیاز به کمک فوری غذایی، تغذیه و معیشت داشتند، افزایش یافته است.

این گزارش نشان می‌دهد حدود ۲۵۸ میلیون نفر در ۵۸ کشور و منطقه در سال ۲۰۲۲ با ناامنی غذایی حاد سطوح فاز سه تا پنج مواجه بودند، در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۱ در ۵۳ کشور و منطقه، ۱۹۳ میلیون نفر بوده است.

براساس گزارش جهانی درباره‌ بحران‌های غذایی، در سال ۲۰۲۲، شدت ناامنی غذایی حاد از ۲۱.۳ درصد در سال ۲۰۲۱ به ۲۲.۷ درصد افزایش یافته است.

در این گزارش که از سوی شبکه‌ای از نهادهای جهانی، از جمله سازمان ملل متحد تهیه شده است آمده است مردم هفت کشور در مقطعی از سال ۲۰۲۲ با فقر و گرسنگی حاد مواجه شدند.

طبق این گزارش، ۵۷ درصد از گرسنگان در سومالیا بودند، در حالی‌که چنین شرایط شدید در افغانستان، بورکینافاسو، هائیتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن نیز رخ داد.

یافته‌های این گزارش تأیید می‌کند تأثیر جنگ در اوکراین به‌دلیل مشارکت عمده‌ اوکراین و روسیه در تولید و تجارت جهانی سوخت، کالاهای غذایی ضروری، به‌ویژه گندم، تأثیر نامطلوبی بر امنیت غذایی جهانی داشته است.

همچنین پاندمی کرونا نیز بر امنیت غذایی تأثیر منفی گذاشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار