عطر خوش فتیر مسکه، غذای محلی مردمان خراسان شمالی در فصل بهار

فتیرمسکه، نوعی از خوراک محلی از کره محلی گوسفندی و یا گاوی است که در فصل بهار تهیه می‌شود، مهارت پخت این غذای پُرطرفدار با شماره ۱۴۳۵ به‌عنوان میراث ناملموس مردمان خراسان شمالی ثبت ملی شده است.

فتیرمسکه، این خوراک محلی از کره محلی گوسفندی و یا گاوی در فصل بهار تهیه می‌شود برای تهیه آن ابتدا باید فتیر قتلمه درست شود، در فرهنگ بومی مردم استان خراسان شمالی تهیه خوراک تا پیش از دست‌یابی به تکنولوژی جدید از تنوع بسیاری برخوردار بوده است.

زنان با الهام از استعداد و ذوق و هنر خانگی خود انواع غذا‌های محلی و خوش‌طعم را برای مصرف خانواده و یا به مناسبت‌های مختلف ازجمله نوروز، عروسی و عزا می‌پختند که فتیر مسکه یک نمونه‌ای از آن است.

برچسب ها: فتیر مسکه ، غذای محلی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۱۶ فروردين ۱۴۰۲
بابا صدای پس زمینه را حذف می کردین