مردم گاهی از مصرف چربی میترسند، اما چربیهای سالم که از آووکادو، آجیل، دانهها، زیتون، روغن زیتون، ماهیهای چرب به دست میآیند، فواید ضدالتهابی زیادی دارند.
آووکادو سرشار از پتاسیم است که میتواند به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند. آووکادو حاوی مقادیر زیادی فیبر است که میتواند برای مدت طولانی تری احساس رضایت را ایجاد کند و به تنظیم قند خون کمک کند.
اغلب میوهها و سبزیجات میتوانند منابع عالی ویتامینهای محلول در چربی A، E و K باشند. با ویتامینهای محلول در چربی، ما به یک منبع چربی نیاز داریم تا بدن بتواند آنها را جذب کند؛ بنابراین خوردن آووکادو همراه با سالاد، جذب این مواد مغذی را در بدن افزایش میدهد.