۶ چیز در جهان که دانشمندان هیچ پاسخی برای آن‌ها ندارند!

در این مطلب لیستی از مسائلی که دانشمندان همچنان نتوانسته‌اند برایشان پاسخی پیدا کنند، آمده است.

با وجود پیشرفت روز افزون علوم مختلف، دانشمندان همچنان نمی‌توانند بسیاری از اسرار موجود در جهان را درک کنند. به دلیل کنجکاوی ذاتی انسان، یک سری سؤالات هستند که همیشه سؤال می‌مانند و موضوع داغی بعضاً میان مردم و دانشمندان هستند. در ادامه این مطلب لیستی از مسائلی که دانشمندان همچنان نتوانسته‌اند برایشان پاسخی پیدا کنند، آمده است؛ این‌ها، چیز‌هایی هستند که شاید شما فکر کنید جواب قابل قبولی برایشان وجود دارد، اما در حقیقت هنوز هیچ جوابی وجود ندارد! در ادامه با ما  همراه باشید.

۱- دانشمندان نمی‌توانند کاملاً آب را توضیح دهند

شاید فرض کنید که دانشمندان روی تمام مولکول‌های غالب در جهان هستی درک و تسلط دارند، اما این‌طور نیست، آب همچنان برای دانشمندان مرموز است. دلیل آن هم این است که به نظر می‌رسد آب از قوانین خودش پیروی می‌کند. مثلاً وقتی مایعات، جامد می‌شوند، وزنشان بیشتر شده، اما آب برعکس، سبک‌تر می‌شود. دانشمندان همین‌طور هنوز نمی‎‌دانند که آب دقیقاً چطور بخار می‌شود، چرا یخ لغزنده است یا چرا آب داغ، زودتر از آب سرد یخ می‌زند. تمام این‌ها، ناهنجاری‌ها قوانین عادی فیزیک را رد می‌کنند.

۲- دانشمندان نمی‌توانند به‌طور کامل جاذبه را توضیح دهند

دانشمندان نمی‌توانند دقیقاً به شما بگویند که گرانش یا جاذبه چیست. بعضی‌ها آن را موج قلمداد کرده‌اند، اما این نظریه هنوز تأیید نشده است. نظریه‌ی فعلی، گرانش را چیزی مابین تئوری نسبیت و تئوری کوانتومی عنوان می‌کند. اگر گرانش را نیرو در نظر بگیریم، رفتار آن کاملاً با بقیه‌ی نیرو‌ها متفاوت خواهد بود، چرا که هر نیرو دارای یک نیروی مخالف است که یعنی برای هر عمل عکس‌العملی است و گرانش در این زمینه صدق نمی‌کند.

گرانش کوانتومی هم نمی‌تواند باشد. این فرضیه‌ای است که هم‌اکنون میان فیزیکدانان باب است و به نظر نمی‌رسد که آن‌ها بتوانند ارتباطی میان گرانش و دیگر نیرو‌های بنیادی مثل هسته‌ای و الکترومغناطیسی پیدا کنند. درست است که دانشمندان می‌توانند به‌طور دقیق نحوه‎ی عملکرد گرانش یا جاذبه را توضیح دهند، اما اینکه چرا به این شیوه عمل کرده و از کجا نشات می‌گیرد همچنان یک راز باقی مانده است.

۳- دانشمندان نمی‌توانند زمان را دقیق توضیح دهند

دانشمندان حتی به این فکر می‌کنند که آیا زمان واقعا وجود دارد یا یک مفهومی است که مغز ما اختراع کرده و یا یک توهم است؟

دلیل اینکه زمان ممکن است یک توهم باشد این است که هیچ‌کدام از ما زمان را به طور مشابهی تجربه نمی‌کنیم. مثال جالبی در این باره می‌تواند این باشد که سن فضانوردان در فضا دیرتر بالا می‌رود، حال آن‌که این سرعت در زمین سریع‌تر است.

یکی دیگر از رموز زمان این است که به نظر می‌رسد فقط جلو می‌رود که این به ظاهر با فرضیه‌ی ۳ بعدی‌ای که ما با آن آشنایی داریم در تضاد است. در حقیقت، یعنی دانشمندان آن را به عنوان بعد چهارم به حساب می‌آورند و به نظر می‌رسد که در حضور جاذبه، زمان آرام‎‌تر حرکت می‌کند.

۴- دانشمندان با اعماق اقیانوس‌ها کاملا آشنایی ندارند

دانش دانشمندان راجع به فضا بیشتر از اقیانوس‌های زمین است. در واقع دانشمندان فقط از ۵% از کف اقیانوس‌ها نقشه برداری کرده‌اند؛ و تاکنون نتوانسته‌اند از ماهواره‌ها برای نقشه‌برداری بیشتر استفاده کنند. چرا که چگالی آب اجازه نفوذ موفقیت‌آمیز امواج رادیویی را نمی‌دهد.

در حقیقت انسان‌ها از نظر فنی از کل کف اقیانوس‌ها نقشه‌برداری کرده‌اند، اما به دقت حدود ۵ کیلومتر. به بیان دیگر ۹۵% از جزئیات کف دریا‌ها به شدت مبهم و غیرقابل تشخیص است. این یعنی اطلاعات ما از سطح ونوس و مریخ بیشتر از اقیانوس‌های سیاره‌ی خودمان است. چه کسی می‌داند که در آن اعماق چه چیز‌هایی می‌تواند وجود داشته باشد؟

۵- دانشمندان نمی‌توانند به طور کامل ذهن و هوشیاری را توضیح دهند

وقتی شما از دانشمندان راجع به ارتباط بین ذهن و مغز سؤال می‌کنید آن‌ها فقط می‌توانند اطلاعاتی که راجع به مغز دارند را برای شما توضیح بدهند، چرا که توضیح ذهن بسیار دشوارتر است و هر کدام از آن‌ها توضیحات و توجیهات مختلفی درباره‌ی آن دارند.

مغز یک عضو فیزیکی است که از طریق سیستم عصبی در سراسر بدن گسترش یافته، اما بهترین توضیح برای ذهن، طبق گفته‌ی عصب‌شناسی به نام Dam Siegel این است:

ذهن فرایندی است مجسم شده و ارتباطی که جریان انرژی و اطلاعات را تنظیم می‌کند.

به گفته‌ی او مغز بیشتر یک پردازنده است وبه بیان کلی‌تر احتمالا فقط به منزله‌ی رابطی برای آگاهی و هوشیاری ماست.

۶- دانشمندان نمی‌توانند به طور کامل فضا را توضیح بدهند

واضح است که دانشمندان با نظریه‌های ۳ بعدی و ۴ بعدی هم، همچنان نتوانند فضا را توضیح بدهند؛ اما این یعنی این‌که ابعادی وجود دارد که ذهن محدود ما قادر به درک آن‌ها نیست. همین زمان که گفته شد بعد چهارم است هم هنوز درک کردنش بسیار دشوار است!

دانشمندان زمانی به نظریه‌ی ابعاد بیشتر پی بردند، که مشاهده کردند ذراتی در فضا ناگهان محو شده و در قسمتی کاملا متفاوت ظاهر شده‌اند.

منبع: دیجی رو

برچسب ها: دانشمندان ، اختراع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۱ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
این هنوز برای دانشمندان سوال هست مثلث برمودا
Afghanistan
ناشناس
۱۷:۱۶ ۰۶ مرداد ۱۴۰۲
نور ماده هست يا انرژي؟
Iran (Islamic Republic of)
درخشان
۲۲:۴۸ ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
یه چیز هم همیشه برای من سوال بوده و هیچکس تا به حال جوابی براش نداشته. سوال اینه: سوختن و مجازات افراد ستمگر و مال مردم خور و فاسد چه سودی به حال افراد مورد ظلم قرار گرفته و ستمدیده و مظلوم دارد؟ حق مظلوم در این دنیا پایمال می شود و حالا می گویند ظالم در آن دنیا تقاص پس می دهد به چه کار مظلوم می آید که یه عمر در این دنیا هر لحظه و هر روز شرمنده زن و بچه ش شده ؟
Iran (Islamic Republic of)
پارسا
۱۶:۲۹ ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
به نظرم سوالی که هیچ وقت دانشمندها نمی‌تونن پیدا کنن اینه که چرا تو تاریخ مملکت از وقتی نفت و گاز کشف شد ما هنوز نتونستیم کشوری خیلی ثروتمند بشیم از زمان قاجار تا الان ما همیشه هشتمون گرو نهمونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
چرا یخ لیز؟لیز نیست وقتی تو دست میگیری اصطحکاکش با دست کم میشه از دست آدم میپره بیرون،مثلا موش می تونه از دیوار بالا بره ولی نمی تونه از رو دیواری که کاشی شده بالا بره چون سوراخ سنبه نداره پنجه هاش داخل کاشی کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
سلام خواستم بگویم وقتی خداوند متعال در کتاب مقدس قرآن ذکر کرده چرا بیناستن خداوند متعال تمام استی دنیا را با شرح آن توسیف مونده
Iran (Islamic Republic of)
وحید
۱۳:۰۹ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
سیاهچاله رو نگفتی ،ابتدای شروع دنیا که آیا با بیگ بنگ بوده یا نه رو نگفتی ،حیات فرازمینی رو نگفتی فرمولی که بتونه تمام خلقت رو جواب بده مثل نسبیت رو نگفتی
Iran (Islamic Republic of)
Hadi
۰۳:۴۵ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
این حرفا برای ۱۰۰ سال پیش شاید تا حدودی سوال برانگیز بوده نه حالا اگه اینطوره باید گفت دانشمندان تا حالا چه غلطی میکردن
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۹:۰۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
این هم اضافه کنید دانشمندان هنوز نمی دانند اول مرغ بوده یا تخم مرغ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
آرمان
۲۳:۱۲ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
باریکلاااااااا
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۲۳:۲۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
اول مرغ بوده. چون تخم مرغ زیر مرغ به عمل میاد و جوجه متولد شده بدون کمک مرغ میمیره. جوجه پرنده تا مدت ها برای تغذیه به مادرش نیاز داره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۷ ۰۳ فروردين ۱۴۰۲
دانشمندان باید روی این مسئله کار کنند که چگونه کشوری که 10 درصد منابع جهان را داراست و فقط یک درصد جمعیت را
مردمانش در فقر زندگی می‌کنند و از حداقل های زندگی برخوردار نیستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
مسئولین ما استاد بعد چهارم هستند.. مثلا پول‌های بیت المال از ایران محو شده و در جاهای دیگر دنیا سر در می‌آورد..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
افرین بر درک و شعورت
مابقی چرته و پرته که مردم رو سرگرم کنن
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۲۳:۲۸ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
نیازی به پاسخ دانشمندان نیست. کمی عقل لازم هست.یک جنگ ساده میتونه هر کشوری رو نابود کنه چه برسه به جنگ ترکیبی با بیش از نصف دنیا. اونم بخاطر اینکه ما مسلمون هستیم و ایرانی.از شاه بپرس که با رفتنش کلی شمش طلا رو‌برد و از اربابش که به بهانه حقوق بشر، همون بشر رو تحریم‌کرده.
Iran (Islamic Republic of)
پارسا
۱۶:۳۲ ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
دفاع مقدس و جنگ با داعش هزینش واقعا زیاد بود
بعدشم نفت و گاز رو ما خودمون بیشتر مصرف میکنیم و زیاد نمیفروشیم ما حتی از ترکمنستان گاز میگیریم
ایران تو مصرف گاز جزو سه تای اوله
اونم تقریبا رایگان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۱ ۰۲ فروردين ۱۴۰۲
شاید یه روزی همه اینارو بتونند جواب بدن ولی محاله بتونند بگن دلار وتورم در ایران چرا الکلی میره بالا؟
Iran (Islamic Republic of)
Saw
۲۰:۳۰ ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
اول از همه دا حرف الکی نیار وسط آب گرم به خاطر اختلاف دمایی زیاد زودتر یخ میزنه که عادیع
و درجه بعد هم آب بخار میشه چون مولکول هاش از هم فاصله میگیرن دیگه یعنی تو علوم پایه شیشم رو هم نخوندی قربونت برم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
خوشم آمد احسنت به دانشمندان راستگو وچیز فهم