کاهش قیمت دام بعد از اعمال محدودیت برای خروج دام زنده

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اعمال محدودیت خروج دام زنده از استان در پنج روز گذشته موجب کاهش قیمت دام شده است.

مجید جعفری معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با توجه به روند صعودی قیمت دام و کاهش عرضه گوشت قرمز در بازار و به تبع آن گران شدن گوشت، در وهله اول ممانعت از خروج دام زنده در استان بهترین راهکار برای کنترل قیمت دام زنده و در نهایت گوشت در دستور کار قرار گرفت.

او افزود: از چهارشنبه هفته گذشته ممانعت از خروج دام زنده در استان اجرا شد و اولویت نخست، تامین نیاز کشتارکُنها و کشتارگاه‌های خراسان رضوی اعلام شد.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: در نخستین روز‌های اجرای این ممنوعیت خروج دام شاهد کاهش قیمت دام زنده و نیز روند رو به افزایش کشتار و عرضه گوشت قرمز هستیم.

جعفری بیان کرد: تا قبل از اجرای این طرح قیمت هر کیلوگرم بره نر آماده کشتار در بازار ۱۸۰ تا ۱۸۵ هزار تومان بود، این نرخ در حال حاضر به بین ۱۵۸ تا ۱۷۰ هزار تومان کاهش یافته است.

او تصریح کرد: خراسان رضوی نخستین تولیدکننده دام و گوشت در کشور است که به تبع این جایگاه، مازاد تولید هم داریم.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد: با اجرای این تصمیم بسیاری از کشتارکُن‌های استان با خارج استان قراداد‌هایی دارند و به طور قطع دچار خسران می‌شوند، اما به دلیل شرایط خاص استان و مسافرپذیر بودن آن اعمال این محدودیت باهدف کنترل بازار انجام شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.