ذخیره ۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ مورد نیاز شب عید در خراسان رضوی

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: گوشت مرغ مورد نیاز بازار شب عید ۳۸۰۰ تن گوشت مرغ در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده‌ است.

محمد میری دیسفانی معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: در ماه‌های دی و بهمن امسال ماهیانه حدود ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در کل خراسان رضوی انجام شده که گوشت حاصله حدودا ۴۵ روز بعد از زمان جوجه ریزی وارد بازار مصرف می‌شود.

او افزود: در شرایط عادی و با جوجه ریزی بالای ۶ میلیون قطعه در ماه، تمامی نیاز بازار به گوشت گرم مرغ تامین می‌شود با این حال برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز بازار شب عید و روز‌های پایانی سال مقدار ۳۸۰۰ تن گوشت مرغ توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان تهیه و در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده تا در مواقع لزوم برای عرضه جهت تنظیم بازار مصرف مورد استفاده قرار گیرد.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: ضمن اینکه در حال حاضر در راستای حمایت از تولیدکنندگان مرغ گوشتی خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی اموردام استان در حال انجام می‌باشد.

میری دیسفانی بیان کرد: همچنین در این حوزه تدابیری اندیشیده شده تا در صورت لزوم از توان تشکل‌ها و بخش خصوصی نیز بهره گرفته، لذا در این راستا مجوز انجماد و ذخیره سازی گوشت مرغ برای این واحد‌ها صادر شده تا در صورت نیاز و کمبود احتمالی بتواند مورد استفاده قرار گیرند.

او تصریح کرد: خوشبختانه برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سالی مشکلی نداریم و در این خصوص نگرانی وجود ندارد.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد تاکید کرد: برآورد مقدار گوشت گرم روزانه مورد نیاز شهرستان مشهد در روز‌های پایانی سال حدودا ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن می‌باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.