گردآوری تاریخ شفاهی در حوزه گردشگری آغاز شده است

معاون گردشگری کشور گفت: با ضبط تجربیات صاحبنظران حوزه تاریخ شفاهی، گردآوری تاریخ شفاهی را در گردشگری را آغاز کرده‌ایم.

 علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: با توجه به اینکه همواره دانشگاه بیشترین نقش موثر را در فرهنگ‌سازی گردشگری داشته است، از این رو بازبینی نقش مورد نظر و بهره‌مندی حداکثری از این امکان می‌تواند محل تاثیر قرار گرفتن دانشجویان تخصصی و ورود صنعت گردشگری به گفتمان اقتصادی و علمی را سبب شود.

 شالبافیان در جمع اساتید، پیشکسوتان و صاحبنظران انجمن عملی گردشگری ایران گفت: نگاه به تاریخ بیش از ۴۰ ساله صنعت گردشگری کشور، نشان می‌دهد که همواره استقامت حوزه علم دستاورد‌های قابل توجهی را به ارمغان آورده است و در کنار فرهنگ‌سازی عمیق سبب شده است تا ضمن ورود دانشجویان تخصصی در محیط علمی و عملی این حوزه، گردشگری به گفتمان جامعه تبدیل شود.

وی افزود: با توجه به اینکه نیروی انسانی مهم‌ترین جزء از زنجیره صنعت گردشگری به شمار می‌آید، از این رو در معاونت گردشگری همواره تلاش کرده‌ایم تا نیرو‌های به‌روز علمی همانند نیرو‌های تحصیلکرده امریه در کنار همکاران جاری قرار بگیرند تا با ترکیب تجربه و دانش، زمینه تحقق دستاورد‌های قابل انتظار را فراهم آوریم. در نتیجه رویکرد ما این است که نیروی انسانی همواره باید در محل تخصصی مرتبط قرار گیرد.

شالبافیان همچنین با اشاره به اینکه ضبط تاریخ شفاهی به عنوان یکی از اقدامات ارزشمند و ماندگار در معاونت گردشگری آغاز شده است، یادآور شد: بسیاری از اساتید و پیشکسوتان این حوزه دانش، تفکر و حرف‌هایی در سینه دارند که باید منتشر و در تاریخ صنعت گردشگری کشور ماندگار بماند از این رو با ضبط تجربیات صاحبنظران این حوزه، گردآوری تاریخ شفاهی حوزه گردشگری را آغاز کرده‌ایم.

اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلیِ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن اشاره به بند ب ماده (۳) و بند ب ماده (۶) دستورالعمل جدید نحوه توزیع و انتشار آگهی‌های دولتی و به استناد بخشنامه شماره ۱۵۴۰۸۲ مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۰۱ معاون اول رئیس جمهوری، اعلام کرد: مجموعا ۱۳۹ پایگاه خبری شامل ۲۸ رسانه از استان تهران و ۱۱۱ رسانه از دیگر استان‌های کشور مشمول دریافت آگهی‌های دولتی شده و ارسال آگهی برای آن‌ها از تاریخ ۳ دی‌ماه ۱۴۰۱ آغاز شده است.

این اقدام با توجه به اهمیت رسانه‌های برخط و برای نخستین بار با هدف تقویت بنیه اقتصادی رسانه‌های فعال در فضای مجازی از سوی اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده است ، در اصلاحیه قانون مطبوعات مصوب (۱۳۷۹) تصریح شده است که نشریات الکترونیکی نیز مشمول قانون مطبوعات هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار