انار، گنجینه‌ یاقوت‌های ویتامین‌دار و معجون درمانی دانه‌های سرخ

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: دانه‌های یاقوتی و خوش‌رنگ انار از خواص فراوانی برای سلامتی انسان برخوردار است.

احدی با بیان این‌که انار یکی از میوه های پرخواص است که در نیمه دوم سال و در مناطق گرمسیری و نمیه گرمسیری برداشت می‌شود، گفت: آب انار دارای خواص دارویی بسیاری بوده که مهم ترین آن از بین بردن تب محسوب می‌شود و پوست انار نیز برای معالجه اسهال بسیار مفید است.

او افزود: آب انار دارای خواص ضد سرطان، ضد اسهال، ضدقارچ، ضد جوش و ضد باکتری است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: از آب انار می‌توان برای پیشگیری از بیماری های قلبی و فیبروز کبدی استفاده کرد.

او افزود: این میوه در طب سنتی کاربرد‌های درمانی متعددی داشت تا جایی که در کشورمان از ریشه انار به عنوان دافع کرم استفاده می‌شد‌.

احدی با اشاره به این‌که قند عصاره انار شامل گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و مالتوز است، گفت: از ویتامین های موجود در انار می‌توان ویتامین ث، ب۱، ب۲، بتاکاروتن و... را نام برد.

برچسب ها: تغذیه مناسب ، انار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.