شکار مردان با وعده ازدواج موقت!

ماجرای مال باختگانی که با دیدن خلافکاران در شوک فرو رفتند.

تعداد زیادی از مردان مشهدی که با وعده ازدواج موقت، در چنگ شکارچیان شبکه اجتماعی افتاده بودند، بعد از مشاهده زنان جوانی که قرار بود با آن‌ها ازدواج کنند، دچار حیرت و شوک شدند چرا که آن‌ها مرد بودند و طعمه‌های خود را با نرم افزار تقلید صدا به دام می‌انداختند.

نگهبان فرمانده انتظامی مشهد درباره ماجرای کاهبرداری‌های گسترده دو جوان که با وعده ازدواج موقت، مردان مشهدی را سرکیسه می‌کردند گفت: مدتی قبل مرد ۳۶ ساله‌ای حیران و سرگردان به پلیس فتای مشهد مراجعه کرد و پرده از ماجرای کلاهبرداری برداشت که از طریق فضای مجازی صورت می‌گرفت.

او افزود: از طریق شبکه‌های اجتماعی با خانم جوانی آشنا شدم که مدعی بود از حدود یک سال قبل مطلقه شده و قصد دارد به صورت موقت ازدواج کند. او که خودش را ۲۲ ساله معرفی می‌کرد، در پیامک‌های ارسالی برای من، جملات عاطفی و محبت آمیزی را به کار می‌برد به گونه‌ای که من هم به او ابراز علاقه می‌کردم و بدین ترتیب ارتباط تلفنی و پیامکی ما در حالی ادامه یافت که آن زن جوان تصویر زیبایی از خودش را نیز در پروفایل گذاشته بود.

به همین دلیل من هم تصمیم گرفتم او را به عقد موقت خودم در بیاورم. آن زن زمانی که شوق و علاقه مرا برای این ازدواج دید یک روز به من گفت برای رهن منزل به مبلغ ۷۸ میلیون تومان نیاز دارد تا بعد از آن که منزل مذکور را رهن و اجاره کرد من به راحتی بتوانم به منزل او رفت و آمد کنم! من هم که این شرایط را مناسب می‌دیدم و دیگر مشکلی برای معاشرت با اونداشتم و از سوی دیگر هم به شدت به او علاقه‌مند بودم، تصمیم گرفتم مبلغ مذکور را به حساب او واریز کنم! آن زن جوان سپس از من خواست برای آن که کسی متوجه این ازدواج پنهانی نشود، پول رهن را به یک شماره حساب دیگر واریز کنم که در اختیارم گذاشته بود! من هم بدون تامل همه سرمایه ام را از بانک برداشتم و به حساب او واریز کردم، ولی از روز بعد هر چه با همان ۲ شماره تلفنی که از او داشتم تماس گرفتم کسی پاسخم را نداد و تازه فهمیدم که در دام کلاهبرداران افتاده ام.

فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: در پی اعلام این شکایت، بررسی‌های تخصصی کارشناسان زبده پلیس فتای مشهد آغاز و مشخص شد که شکارچیان نقابدار در فضای مجازی اقدامات گسترده‌ای را برای سرکیسه کردن برخی مردان با وعده ازدواج موقت، شروع کرده اند و احتمال می‌رود که افراد زیادی را شکار کرده باشند! بنابراین کارآگاهان قدم به تاریکخانه این پرونده گذاشتند و با صدور دستورات ویژه قضایی عملیات ردزنی اطلاعاتی را ادامه دادند.

نگهبان با اشاره به فعالیت‌های علمی و تخصصی پلیس برای رصد‌های اطلاعاتی بیان کرد: کارشناسان فنی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات مشهد پس از واکاوی‌های سایبری و پیگیری دوشماره تلفن به دست آمده از زن جوان، به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد دو مرد جوان ۲۴ و ۲۷ ساله در نقاب زن جوان، اقدام به کلاهبرداری در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند. با این تحقیقات مشخص شد که کلاهبرداران از نرم افزار تقلید صدا استفاده کرده اند تا نظر طعمه‌های خود را برای ازدواج موقت جلب کنند.

او تصریح کرد: پس از جمع آوری مستندات کافی، بلافاصله عملیات دستگیری متهمان در دستور کار قرار گرفت و نیرو‌های انتظامی در دو عملیات جداگانه متهمان به کلاهبرداری را در مشهد به دام انداختند و به مقر انتظامی انتقال دادند.

فرمانده انتظامی مشهد با اشاره به کشف ۱۲ عدد سیم کارت با اسامی مختلف از دو جوان مذکور تاکید کرد: بررسی‌های مقدماتی پلیس بیانگر آن بود که دو متهم یاد شده نه تنها با وعده ازدواج موقت از افراد دیگری نیز کلاهبرداری و مبالغی از یک تا ده‌ها میلیون تومان از طعمه‌های خود دریافت کرده اند بلکه با وعده تهیه گواهی نامه و کارت پایان خدمت هم مبالغ هنگفتی از برخی شهروندان مشهدی گرفته اند.

نگهبان اظهار کرد: تاکنون ۱۲ تن از شاکیان پرونده در حالی شناسایی شده اند که آن‌ها بعد از مراجعه به پلیس فتای مشهد و رویارویی با متهمان در حیرت و شوک فرو رفتند چرا که انتظار نداشتند با دو مرد جوانی رو به رو شوند که با صدای زنانه آن‌ها را سرکیسه کرده بودند.

او افزود: تاکنون دو متهم مذکور که با نرم افزار تقلید صدا، مردان مشهدی را فریب می‌دادند به ۲ میلیارد و ۲۵ میلیون ریال کلاهبرداری اعتراف کرده اند که این پول‌ها به کارت‌های بانکی افراد کارتن خواب و مجهول المکان واریز شده است.

فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: مراقب ترفند‌های خاص در فضا‌های مجازی و چت روم‌ها باشند چرا که افراد با نقاب‌های مختلف در این فضا ظاهر می‌شوند و با وعده‌های وسوسه انگیز مالی یا عاطفی اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

منبع:خراسان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۴ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
این مثلا فریب خورده ها چقدر هَوَل و بی عقل بودن. طمع عاقبت خوبی نداره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۴ ۲۴ آذر ۱۴۰۱
چ بلایی بود،خخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۴ آذر ۱۴۰۱
همچین مردایی حق شون هست که حسابشون خالی بشه !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۴ آذر ۱۴۰۱
آخ گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۸ ۲۴ آذر ۱۴۰۱
خدا نگذره ازشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۲۳ آذر ۱۴۰۱
دو چیز اصلا ناراحتم که نمی کنه هیچ بلکه خیلی هم خوشحالم می کنه، یکی مردهای هو سباز که از این دست غلطهای اضافه می کنند و کلاه سرشون می ره بخصوص اگر متاهل باشه. دوم سرقت از بانکهای دولتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۲ آذر ۱۴۰۱
وای خدا
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۸:۲۱ ۲۲ آذر ۱۴۰۱
با کدوم عقل پول رو به حساب طرف واریز کردند حداقل یه دیدار حضوری با طرف برقرار میکردند
آخرین اخبار