تولید روزانه ۶۰۰ تن گوشت مرغ در گیلان

رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: روزانه حدود ۶۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

صالح محمدی، رئیس جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه روزانه حدود ۶۰۰ تن کشتار مرغ در استان انجام می‌شود، گفت: از این مقدار حدود ۲۱۰ تا ۲۲۰ تن نیاز داخل استان است و بیش از ۳۵۰ تن نیز به استان‌های دیگر از جمله تهران و البرز صادر می‌شود.

او به وجود ۸۴۶ مرغداری در سطح استان گیلان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۸ کشتارگاه در استان فعالیت می‌کند.

محمدی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در آبان ماه ۱۰ میلیون و ۱۷ هزار و ۹۳۱ قطعه بود، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ در مرغداری‌های استان از یک تا ۴۵ روزه وجود دارد.

به گفته او، با توجه به صورت جلسه ابلاغیه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی، همه اتحادیه‌ها، شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ و … می‌توانند برای خرید انجماد و قطعه بندی مرغ با قیمت تولید ۴۳ هزار تومان اقدام کنند که در صورت لزوم برای تنظیم بازار عرضه می‌شود.

گیلان به دلیل شرایط زیست محیطی و وجود کشتارگاه‌های متعدد یکی از قطب‌های تولید مرغ در کشور است و هرساله بخشی از مرغ تولیدی این استان به دیگر استان‌ها صادر می‌شود.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.