هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به «ژوت کشمیری» سرو می‌شود.

هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به «ژوت کشمیری» سرو می‌شود.

در سرینگر کشمیر، به‌ویژه در خیابان‌های مرکز شهر، طوفان‌های صبحگاهی زمستان با موج‌های بخار و عطر خوش‌بوی هریسا که از مغازه‌های هریسا بیرون می‌آید، در هم می‌آمیزد و هر آدمی را به یک بشقاب هریسای غنی و داغ ترغیب می‌کند. تصاویر زیر را عبید مختار از این غذای کشمیری ثبت کرده است.

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

منبع: برنا

برچسب ها: غذای سالم ، سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.