کمبود معلم تربیت بدنی برای ۷ میلیون دانش آموز/ درس تربیت بدنی ۲ زنگ در هفته خواهد بود

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: با همراهی معاونت ابتدایی درس تربیت بدنی در این دوره ۲ زنگ در هفته خواهد بود.

صادق ستاری فرد گفت: اقتضائات پساکرونا ایجاب کرد تا توسعه و تقویت حوزه تربیت بدنی و زیرساخت ها به صورت جدی دنبال شود.

وی افزود: چاقی و موج کم تحرکی پیامد‌هایی دارد که بر اساس سیاست دولت مردمی، آزادسازی مجموعه ‎های ورزشی با این هدف که خانواده‎ ها بتوانند آخر هفته از این مجموعه‎ ها به صورت رایگان استقبال کنند، در دستور کار معاونت قرار گرفت. استقبال خوبی از این امر شد؛ اما انتظار داریم با شروع سال تحصیلی این استقبال افزایش یابد.

معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: این طرح تاکنون در ۹۳۳ مجموعه ورزشی در حال اجرا است و مدارس به صورت اردویی و خانواده ‎ها به صورت رایگان می‎ توانند از این امکان استفاده کنند.

ستاری فرد با بیان این که برای کیفیت بخشی به درس تربیت بدنی، تامین تجهیزات ورزشی، توسعه زیرساخت‎ ها و توانمندی معلمان تلاش‎ های زیادی شده است، گفت: نهضت ایجاد ۲۱۰۰ فضای ورزشی در این باره شکل گرفت و در مدت ۶ ماه در یک کار جهادی، ۱۰۱۷ فضای ورزشی در استان‎ ها به بهره برداری رسیدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت عنوان کرد: حدود ۵ هزار فضای ورزشی داشتیم که با این کار ۴۰ درصد به فضا‌های ورزشی درون مدرسه ‎ای اضافه می‎  شود. این نهضت به کیفیت‌بخشی به درس تربیت بدنی و اجرای برنامه‎ های ورزشی کمک می‎ کند.

وی ضمن تشکر از همکاران حوزه تربیت بدنی، نهاد‌های مختلف مانند بنیاد علوی، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان افزود: این نهاد‌ها در این مدت به ما کمک کردند تا این زیرساخت‎ ها فراهم شوند. امیدوارم تا پایان سال تحصیلی تکمیل هزار مجموعه ورزشی دیگر را نیز داشته باشیم.

ستاری فرد گفت: روز گذشته با حضور وزرای آموزش و پرورش و ورزش و جوانان آئین آغاز مسابقات ورزشی درون مدرسه‎ ای را داشتیم که با این کار به دنبال آن هستیم تا مشارکت پذیری و مسئولیت پذیری خانواده ‎ها دنبال شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: برای ۷ میلیون دانش آموز، معلم تربیت بدنی نداریم که این امر یک زنگ خطر است. سرانه فضای ورزشی یک سوم سرانه ورزشی کل کشور است؛ اما دسترسی، بهره‎ وری و بهره‎ برداری از فضا‌های ورزشی مهم است. هر فردی که امکانات در اختیار دارد باید در مدرسه به کار جذاب سازی محیط و اجرای برنامه‎ های تربیت بدنی در ساعات آموزشی و ایام تعطیلات و همچنین غنی‎ سازی محیط ‎های تربیتی کمک کند.

وی با تاکید بر این که مدرسه مهم‎ترین محیط برای فعالیت ‎های پرنشاط است، افزود: حد استاندارد این است که هر مدرسه یک مکان ورزشی داشته باشد؛ بنابراین نیاز است سازمان برنامه و بودجه کمک کند. شهرداری و وزارت ورزش و نهاد‌های دیگر نیز باید برای ایجاد فضای ورزشی به آموزش و پرورش کمک کنند.

ستاری فرد ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه کمک خوبی به معاونت تربیت بدنی و سلامت کرده است؛ اما نیاز داریم این کمک بیشتر شود. ما به سمت جبران فرصت‎ های از دست رفته خواهیم رفت و آموزش و پرورش اهتمام جدی نسبت به توسعه ورزش دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت عنوان کرد: با همراهی معاونت ابتدایی درس تربیت بدنی در این دوره دو زنگ در هفته خواهد بود. با ابلاغ این بخشنامه دانش آموزان ابتدایی زنگ ورزش را دو زنگ در هفته دنبال می ‎کنند.

وی اظهار کرد: در حاشیه مراسم دیروز بر اساس انعقاد تفاهم نامه بین دو وزارت، تمام دبیرستان های شبانه روزی دخترانه به پایگاه ورزش همگانی و قهرمانی تبدیل می ‎شوند تا نسبت به آینده ورزش کشور در حوزه بانوان گام‎ های جدی برداریم.

ستاری فرد درباره موضوع تغذیه رایگان بین دانش آموزان نیز گفت: آموزش و پرورش تمهیدات لازم را در این باره پیش بینی کرده است؛ اما تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری به این امر تخصیص نداده است. وزیر آموزش و پرورش پیگیر این امر است تا این موضوع تصویب شود. ما نیز امیدواریم با مذاکرات و مکاتبات انجام شده این طرح اجرایی شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت درباره شیوع بیماری ‎های ویروسی در مدارس نیز اظهار کرد: کرونا چالش ‎های زیادی ایجاد کرد؛ اما فرصتی را نیز خلق کرد که سطح سواد سلامت و آگاهی دانش آموزان افزایش یابد تا دستورالعمل ها رعایت شوند. ما نیز به جد این امر را در مدارس دنبال می‎ کنیم.

وی اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان سرانه بهداشتی در اختیار استان‎ ها قرار گرفته است تا اقلام بهداشتی تامین شوند. خانواده‎ ها نیز باید در این امر کمک کنند تا دانش آموزان دستورالعمل ها را رعایت کنند. امیدواریم با رعایت، مراقبت و همچنین افزایش آگاهی بخشی به دانش آموزان، این مهم نیز به خوبی دنبال شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار