کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا در مهریز برگزار شد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز برنظارت دقیق کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب تاکید کرد.

مختاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت:کارگاه آموزشی بیماری‌های قابل انتقال از آب و غذا به مدت ۲ روز با حضور ۷۰ نفر از پزشکان مراکز جامع سلامت و مراقبان سلامت و کارشناسان بهداشت برگزار شد.

مختاری افزود:در این کارگاه به نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب تاکید شد.

او ادامه داد: معرفی برنامه‌های نظام مراقبت بیماری‌های منتقله از آب و غذا، نقش مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از غذا، نظام مراقبت بیماری‌های منتقله ازآب و غذا با اولویت التور، تکمیل پورتال بیماری‌های منتقله از آب و غذا و چگونگی بررسی طغیان‌های آب و غذا از موضوعات مهم این کارگاه بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار