دادستان تبریز بر جلوگیری از ترک تحصیل فرزندان زندانیان تاکید کرد

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی با تاکید بر حمایت همه جانبه از خانواده زندانیان، گفت: باید از ترک تحصیل فرزندان زندانیان جلوگیری کرد.

آقای بابک محبوب علیلو روز جمعه در جلسه مشترک با اعضای هیات مدیره انجمن حمایت از زندانیان تبریز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، افزود: باید فرزندان زندانیان نیازمند که به ناچار تحت شرایط اقتصادی خانواده از تحصیل باز مانده اند را شناسایی و آن‌ها را به سمت تحصیل بازگردانیم.

او  با بیان اینکه افرادی که در زندان حضور دارند جزو شهروندان به شمار می‌روند و نیازمند ارائه خدمات فرهنگی هستند، افزود: یکی از برنامه‌هایی که در این زمینه در دستور کار داریم ارائه و اجرای طرح‌های تبلیغی و تشویقی می‌باشد که چنانچه ثابت شود زندانی از کرده خود نادم و پشیمان است و مددکاران زندان، رفتار‌های تغییری آن‌ها را تایید کنند، با رای باز آن‌ها موافقت شده و می‌توانند در بیرون از زندان و در کنار خانواده به اشتغال بپردازند.

او  به نقش بازدارنده انجمن حمایت زندانیان در جلوگیری و کاهش جرایم اشاره کرد و اظهار داشت: ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که کوچکتر‌ها از بزرگتر‌ها تقلید می‌کنند و این تقلید اگر بجا باشد اصلا نگران کننده نیست، اما اگر پدری مرتکب سرقت و یا مصرف مواد مخدر شود باعث ایجاد آسیب و تکرار چرخه جرم می‌شود و فرزندش ممکن است همان را تکرار کند که بر همین اساس باید با آموزش مهارت‌های اساسی زندگی و آموزه‌های دینی از ارتکاب جرائم جلوگیری کرد.

دادستان تبریز با بیان اینکه اشتغال خانواده‌های زندانیان از برنامه‌های اصلی انجمن حمایت از زندانیان تبریز است، گفت: ما از اشتغال مددجویان تا حد امکان حمایت می‌کنیم و آن را برای خود یک وظیفه و تکلیف می‌دانیم و چنانچه اگر خانواده‌های زندانیان بتوانند در خانه اشتغال ایجاد کنند با ارائه تسهیلات بانکی و مجوز‌های مورد نیاز به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

محبوب علیلو اضافه کرد: تلاش ما بر آن است تا مددجویان را به سمت اصلاح و تربیت هدایت کنیم و خوشبختانه گام‌های بزرگی به منظور اصلاح و تربیت مددجویان برداشته شده و بر همین اساس هم روی اولویت‌های مهم از جمله حرفه‌آموزی و اشتغال‌زایی حداکثری آنان برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

اوضرورت زندانی کردن متهم برای اصلاح، پیشگیری و درمان را عین رعایت عدالت در جامعه دانست و با بیان اینکه آسیب‌های ناشی از آن مشکل جدی و اساسی برای خانواده‌های مددجویان به همراه دارد، افزود: زمانی که فردی زندانی می‌شود، خانواده او با بسیاری از مشکلات به خصوص مشکلات معیشتی، درمانی، تحصیلی مواجه می‌شود.

او یادآور شد: باید توجه داشت که هرچند فرد مجرم در زندان از امکانات مناسب برخوردار باشد، اما خانواده او به دلیل نبود سرپرست و بی‌توجهی در معرض انواع آسیب‌ها قرار می‌گیرد.

آقای محمد نصرتی مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان تبریز نیز در این جلسه با ارایه گزارشی از عملکرد پنچ ماهه انجمن، گفت: اهدای پوشاک برای خانواده‌های زندانیان و کیف، کفش و لوازم التحریر به فرزندان نیازمند از جمله این اقدامات است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.