شهروند خبرنگار چهارمحال و بختیاری؛

نمایی از پخت نان محلی توچری در روستای جغدان + فیلم

پخت نان محلی توچری در روستای جغدان سوژه شهروند خبرنگار ما شده است.

استان چهارمحال و بختیاری دارای ۶ نوع نان محلی است که شامل نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ورچاله‌ای است و توسط زنان ایل بختیاری تهیه می‌شوند. یکی از نان‌هایی که مردم این استان به آن علاقه زیادی دارند نان توچری است که از مواد تشکیل دهنده تره کوهی، روغن حیوانی، آرد و شکر تهیه می‌شود.


شهروند خبرنگار ما فیلمی از پخت نان توچری در روستای جغدان ارسال کرده است که تماشای آن خالی از لطف نیست.

منبع: هاشمی - چهارمحال و بختیاری


بیشتر بخوانید:
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری اینجا کلیک کنید
 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۶ شهريور ۱۴۰۱
نان توچری را با روغن حیوانی و شکر میخورن یعنی خوردش میکنن داخل روشن بعد شکر میریزن میخورن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۱ ۰۶ شهريور ۱۴۰۱
فوق العاده اس نان توچری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
خسته نباشی مادر ایران زمین ساغول
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
نان توچری همان پنکیک الان،درود بر ایل بختیاری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
نان توچری همان پنکیک الان،درود بر ایل بختیاری
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۳:۲۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۱
این نان برکو هست
Iran (Islamic Republic of)
9BIT.DINER
۲۰:۳۰ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
نان داغ کباب داغ !
Iran (Islamic Republic of)
چهراز
۱۶:۰۹ ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
توچری با روغن حیوانی خورده میشه نه باکباب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
به به خیلی خوشمزه دلم خواست حیف ک شرایط پختنشو ناروم
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۳:۵۳ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
درود بر شیر زنان بختیاری این نان فوق العاده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۰۷ شهريور ۱۴۰۱
عالی افرین برشیرزنان بی نظیر روستای خودم عالی
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۱۱:۰۵ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
عشقند به مولا ، جانم فدای مادران زحمت کش سرزمینم
آخرین اخبار