سبزیجات را چطور بشوییم؟/ برخی محصولات کشاورزی به فاضلاب آلوده است

کارشناس مسئول مرکز بهداشت غرب کرج گفت: شست و شوی سبزیجات با سرکه و نمک در دستورالعمل وزارت بهداشت قید نشده است.

بابک اسدی، کارشناس مسئول مرکز بهداشت غرب کرج با بیان این که صشست و شوی سبزیجات با سرکه و نمک در دستورالعمل وزارت بهداشت قید نشده است، گفت: برای پاکسازی و انگل زدایی سبزیجات باید دو یا سه قطره مایع ظرفشویی را در پنج لیتر آب بریزیم و بعد از چند دقیقه سبزیجات را بشوییم.

او می‌گوید: میکروب زدایی سبزیجات از طریق محلول های خاصی که در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد باید انجام شود.

اسدی گفت: فاضلاب منازل برخی نقاط شهر وارد کانال‌ها و در نهایت وارد سیاه جوی می‌شود این آب به سمت جنوب می‌رود و برخی کشاورزان از آن استفاده می‌کنند.

او می‌گوید: سیاه جوی در ابتدای مسیرش طبیعت زیبایی را ایجاد کرده اما در طی مسیر تعدادی جریان فاضلاب و رواناب به آن می‌پیوندد.

کارشناس مسئول مرکز بهداشت غرب کرج گفت: وقتی کشاورز از آب سیاه جوی استفاده کند سلامت محصول به خطر می‌افتد.

او می‌گوید: برخی کشاورزان عمدا این کار را انجام می‌دهند بنابراین به صورت مستمر بازدید داریم و از محصولات هم نمونه گیری می‌کنیم و برخی محصولات آلوده هستند و این آلودگی در صیفی‌جات و سبزی‌ها دیده می‌شود.

برچسب ها: شست و شو ، سبزی و صیفی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.