نذری به دور از بیماری توزیع کنیم

مدیرکل دامپزشکی یزد گفت: در خصوص کشتار دام نذری ضوابط بهداشتی رعایت شود.

علی فاتحی نیا گفت: به منظور شیوع بیماری‌های مشترک دامی همچون تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، سیاه زخم و آسیب به سلامت عمومی جامعه باید ضوابط بهداشتی در خصوص کشتار دام نذری رعایت شود.

مدیرکل دامپزشکی یزد گفت: با توجه به شرایط خاص امسال به دلیل شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور و استان، برای حفظ سلامت عزاداران و سلامت مصرف کنندگان بر لزوم پرهیز جدی از کشتار در مسیر حرکت هیئات و دسته‌های عزاداری در سطح شهر، معابر عمومی و منازل تأکید می‌شود و ضروری است:

۱- دام نذری از میادین عرضه سطح شهرستان خریداری شده و از خرید دامی که دارای ظاهر نامناسب و علائمی از قبیل لنگش، قرمزی چشم و ریزش ترشحات از چشم و بینی می‌باشد؛ خودداری شود.

۲- برای جلوگیری از آلودگی‌های زیست محیطی، از کشتار دام در محل‌های عزاداری و معابر عمومی جداً خودداری شده و کشتار دام در کشتارگاه‌های استان، زیر نظر کارشناس دامپزشکی انجام شود.

۳- در کلیه مراحل خریداری دام، ذبح دام، جدا نمودن آلایش (جگر سفید و سیاه، قلب و کلیه‌ها) و قطعه قطعه کردن گوشت، از دستکش استفاده شود.

۴- گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت در یخچال معمولی نگهداری و سپس مصرف شود.

این مسئول در پایان گفت:به منظور بالا بردن سطح بهداشت عمومی جامعه، با همکاری لازم با اکیپ‌های عملیاتی نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی، یاری گر این نهاد سلامت محور بوده و نذر سالم و بهداشتی خود را به سوگواران امام حسین اهدا فرمایید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار