در صحن امروز شورای شهر تهران مطرح شد؛

از لزوم ارائه گزارش تکالیف قانونی شهرداری در حوزه سیلاب تا نیاز منطقه ۲۲ به مرکز انتقال خون

در هشتادودومین جلسه شورا، اعضا به بیان تذکرات خود پرداختند.

امروز صبح، هشتاد و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با حضور اعضای شورا برگزار شد و نمایندگان مردم طبق گذشته در طول برگزاری این جلسه، تذکراتی را آماده و اراده کردند.

نیاز منطقه ۲۲ تهران به مرکز انتقال خون

در ابتدا مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود گفت: منطقه ۲۲ تهران جمیعت قابل توجهی دارد و به مرکز انتقال خون نیازمند است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: مرکز انتقال خون پیرامون برج میلاد واقع شده و نیاز به هماهنگی برای ساماندهی شرایط آن با مجموعه برج میلاد وجود دارد.

ایجاد مراکز انتقال خون با واگذاری زمین

پس از آن حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: به نظر من، می‌توان زمین هایی در ابعاد ۵۰۰ تا هزار متر در اختیار قرار داد تا مراکز ساخته و خدمات مورد نیاز به مردم ارائه شود.

زهرا شمس احسان زهرا شمس احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران هم در ادامه بیان کرد:  در سال ۱۳۸۷ توافق نامه همکاری مشترک بین شهرداری تهران و وزارت نیرو با هدف «ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در روند حفاظت از رودخانه ها و مسیل ها و هماهنگی در مدیریت کارآمد سیلاب در شهر تهران» منعقد شد.

وی افزود: تعیین اعضای کمیته اجرایی و تصویب اولویت های کاری، بررسی و تصویب راهکارهای پیشنهادی کمیته اجرایی و ارائه گزارش های مستمر از نتیجه اقدامات و فعالیت‌های انجام پذیرفته در چارچوب توافقنامه، از جمله شرح وظایف کمیسیون مذکور ذکر شده است. 

عضو شورای شهر تهران گفت: با توجه به گذشت ۱۴ سال از زمان انعقاد این توافقنامه، از شهردار تهران تقاضا دارم ضمن ارائه گزارش دقیق از اقدامات و نتیجه فعالیت های صورت پذیرفته ذیل این توافقنامه به صحن شورا، به برگزاری منظم جلسات کمیسیون و انجام اقدامات موثر و کارآمد در مدیریت سیلاب شهر تهران اهتمام لازم را داشته باشند.

لزوم ارائه گزارش تکالیف قانونی شهرداری در حوزه سیلاب

در ادامه، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در تذکر خود، تاکید کرد: متاسفانه در سیل روزهای اخیر بیش از ۶۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۳۰ نفر مفقود شده اند.

وی‌ گفت: به دلیل توپوگرافی خاص شهر ، ارتفاع زیاد از سطح دریا، رشد فزاینده جمعیت در سطح شهر، اختلاف ارتفاع در نقاط مختلف شهر و توسعه واحدهای صنعتی در حومه شهر تهران و‌تغییرات گسترده در نتیجه بزرگ‌راه‌سازی‌هایی که در تهران انجام شده و همچنین وضعیت رود دره‌ها تهران دارای وضعیت بسیار پیچیده و آسیب‌پذیر است.

عضو‌ هئیت رئیسه شورای شهر تهران با بیان این‌که مطالعات گسترده‌ای در طول سال‌های اخیر صورت گرفته است ادامه داد: ما دچار یک فراموشی تاریخی شده‌ایم چرا که هر چند سال یکبار سیل رخ می‌دهد و جان تعداد زیادی از هموطنان را می‌گیرد و تا بحران و سیل بعدی به فراموشی سپرده شده است.

نجفی با اشاره به اینکه نقشه اسیب‌پذیری ناشی از سیلاب تهران میتواند بازتاب مناسبی از وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق مختلف شهر تهران ارائه دهد افزود: اسیب‌پذری مطرح شده روی‌بافت فرسوده و‌پرتراکم‌ بسیار اثرگذار بوده و منطبق است و در بسیار از مناطق شهر این مسئله جدی است.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران افزود: شهرداری موظف است طرح جامع کاهش خطرپذیری سیلاب شهر تهران را با همکاری وزارت نیرو و سایر و نهاد‌های زیربط در سال اول برنامه تدوین ‌و برنامه‌های اجرایی آن را پس از تصویب شورا مطابق طرح زمانبندی و‌برنامه مذکور در طی سال‌های برنامه اجرایی کند.

نجفی از شهرداری تهران خواست ضمن ارائه گزارش دقیق از تکالیف و الزامات قانونی خود در حوزه سیلاب به شورای شهر تهران، در خصوص حفاظت و ساماندهی رودخانه‌ها، بهسازی مسیل‌های شهری، استفاده بهینه از روان آب‌های شهری، ایجاد مدیریت یکپارچه و واحد در مدیریت سیلاب شهری با بهره‌گیری از مدل سازی کامپیوتری به توسعه پایدار کلانشهر تهران، افزایش ارتفاع نهرها و وردی کانال‌ها ‌تله‌های زباله‌گیر ، لایروبی مستمر و روزانه انهار و‌کانال‌ها و همچنین هدایت آبهای سطحی به کانالها اقدامات لازم را انجام دهد.

در حال تکمیل...

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار