کسب موافقت اولیه‌ برای اعطای امتیاز نخبگانی برای جشنواره حرکت در بنیاد ملی نخبگان

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از کسب موافقت اولیه‌ برای اعطای امتیاز نخبگانی برای جشنواره حرکت در بنیاد ملی نخبگان خبر داد.

محمدعلی اسلامی، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تشکر از دکتر مقیمی، دکتر بهرامی احسان و سایر هیئت‌رئیسه دانشگاه تهران به‌دلیل میزبانی خوبی که از برگزاری چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت داشتند، گفت: مجموع آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره به ۱۸۰۰ اثر رسید که از این تعداد، حدود ۳۰۷ اثر از ۶۳ کشور برای بخش بین‌الملل ارسال شد و همچنین از ۱۰ کشور هم به‌صورت حضوری میزبانی شد.

او گفت: ۱۰ هزار انجمن علمی در دانشگاه‌های سراسر کشور فعالیت می‌کنند و تعداد آثار رسیده به دبیرخانه با توجه به‌ شرایط کرونایی در این دوره، قابل قبول است که این امر نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالایی است که در دانشگاه‌های کشور وجود دارند.

 اسلامی اضافه کرد: در بین ۱۹ جشنواره ملی و بین‌المللی که در مجموعه معاونت فرهنگی وزارت علوم در حال سازمان‌دهی هستند، جشنواره حرکت یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین جشنواره‌هایی است که در کشور برگزار می‌شود.

او گفت: در این دوره تلاش شده است که موافقت اولیه‌ای برای در نظر گرفتن امتیاز نخبگانی برای جشنواره حرکت در بنیاد ملی نخبگان کسب شود و امید است که مقام‌آوران این جشنواره در دوره بعدی بتوانند از امتیازهای نخبگانی استفاده کنند. جشنواره حرکت، در آئین‌نامه بازنگری شده دانشجوی نمونه کشوری قرار گرفته شد.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: رویکرد اصلی در وزارت علوم آن است که یک رشد متوازن در میان دانشجویان سراسر کشور رخ دهد و بر اساس اسناد بالادستی، یک دانشجو باید رشد علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی داشته باشد و دانشگاه وظیفه دارد بستری را برای این رشد فراهم سازد.

او گفت: یکی از محمل‌های اصلی که برای این دوره در نظر گرفته شده، ارتباط بین دانشگاه با صنعت است. در وزرات علوم سامانه‌ای به‌نام «نان» (نظام ایده‌ها و نیازها) که شرکت‌ها و سازمان‌ها نیازهای و شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشجویان نیز ایده‌های خود را مطرح می‌کنند که این امر زمینه‌ساز شکل‌گیری پروژه‌ها و رویدادهای مختلف می‌شود که در معاونت فرهنگی طراحی شده است که در آینده رونمایی خواهد شد.

 اسلامی تاکید کرد: دانشجویان با عضویت در انجمن‌های علمی باید در ظرفیت‌های مشارکتی توانمندساز نقش‌آفرینی کنند و افرادی که وارد انجمن علمی می‌شوند در کنار رشد علمی خود، برای دانشگاه، جامعه و کشور گامی بردارند.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به این که فرآیند داوری برای اولین‌بار به صورت سیستمی و در سامانه‌ اتفاق افتاد، گفت: بعد از برگزاری ۱۴دوره جشنواره حرکت، دکتر زهتاب‌ور مسئولیت تشکیل تیمی برای آسیب‌شناسی و بازنگری جشنواره حرکت را قبول کرد تا آسیب‌های برنامه در ابعاد نمایشگاهی، داوری، اختتامیه و ... شناسایی و برای دوره‌های بعدی مرتفع شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار