تاثیر مصرف ماهی بر جلوگیری از ابتلا به دیابت

مصرف دوبار ماهی چرب در هفته می تواند مانع از ابتلا به دیابت شود.

یک مطالعه پزشکی به این نتیجه رسیده است که خوردن دوبار ماهی چرب در هفته، که معادل ۵۰۰ میلی گرم امگا ۳ و اسید‌های چرب غیراشباع در روز است، می‌تواند خطر ابتلا به رتینوپاتی و دیابت را در افراد میانسال و مسن مبتلا به دیابت نوع ۲ که قدرت بینایی را تهدید می‌کند، کاهش دهد.

رتینوپاتی یک عارضه دیابت است که با تأثیر منفی بر چشم‌ها به یک عامل اصلی و اساسی در کاهش بینایی در سراسر جهان تبدیل می‌شود و در اثر آسیب به رگ‌های خونی در بافت‌های حساس به نور در پشت چشم "شبکیه" ایجاد می‌شود.

گسترش دیابت نوع ۲، با افزایش طول عمر بسیاری از افراد، منجر به افزایش نرخ ناتوانی در بین بسیاری از آن‌ها می‌شود؛ به گونه‌ای که شبکیه چشم غنی از امگا ۳ با زنجیره بلند و اسید‌های چرب غیراشباع است.

منبع: امارات نیوز

برچسب ها: ماهی چرب ، دیابت ، شبکیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۹ خرداد ۱۴۰۱
کاری کردند که فقط میتوان عکس ماهی رو روی کاغذ کشید و خورد.