نجات یک مرد سالخورده در آستانه ایست قلبی با یک فناوری مدرن

یک تیم پزشکی در دبی موفق شد جان یک شهروند ۷۱ ساله را که از نارسایی کامل قلبی رنج می‌برد و تهدید به ایست قلبی ناگهانی و مرگ حتمی شده بود نجات دهند.

یک تیم پزشکی اماراتی به سرپرستی عبدالرحمن الهاجری، مشاور قلب و عروق در بیمارستان Wellcare در دبی، یک عمل جراحی پیچیده را برای نصب یک فناوری نوآورانه پزشکی بر روی یک بیمار انجام دادند تا عملکرد قلب او را بهبود بخشید و از آن در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کنند.

دکتر الهاجری گفت: بیمار به دلیل تجمع مایعات در بدن و به دلیل نارسایی قلبی و کاهش قابل توجه سطح سلامتی، در وضعیت بسیار نامناسبی به بیمارستان منتقل شده بود.

وی گفت: یک عمل پیچیده برای بیمار انجام شد تا دستگاه دقیقی را که برای اولین بار در دبی مورد استفاده قرار گرفته است، روی او نصب شود. این دستگاه شامل ۳ سیم و یک کابل ۴ قطبی منشعب شده از آن برای ارسال ایمپالس از نقاط مختلف بطن راست، دهلیز و ورید کرونر قلب بوده است.

این پزشک اماراتی گفت: این دستگاه شامل ۶ حسگر است که بر عملکرد عضله قلب نظارت می‌کند و سیگنالی را به تیم پزشکی معالج ارسال می‌کند تا بیمار را در طول فعالیت عادی خود رصد کند و هرگونه تکانه غیر طبیعی را که جان بیمار را تهدید می‌کند برای تیم پزشکی تحت نظر داشته باشند. این دستگاه تکانه‌هایی الکتریکی را در صورت ایست قلبی ایجاد می‌کند.

به گفته الهاجری عمر باتری این دستگاه بیش از ۱۴ ساعت مداوم است که این زمان بسیار بیشتر از زمان معمول برای این نوع دستگاه‌ها است. این دستگاه با بازگرداندن حرکت عضله قلب و دادن پالس‌های همزمان به سه حفره قلب نارسایی قلبی را درمان می‌کند و به عضله قلب اجازه می‌دهد تا حرکت و عملکرد پمپاژ خون را بازیابی و امکان پیش بینی سطح بهبودی بیمار و اطلاع پزشک از آن را فراهم کند.

این پزشک اماراتی گفت: این عمل جراحی که ۳ ساعت به طول انجامید، با توجه به وضعیت سلامتی بیمار که بسیار ناامیدکننده بود، عمل منحصر به فردی محسوب می‌شود.

الهاجری گفت: این عمل با موفقیت انجام شد و بیمار فعالیت و توانایی حرکتی خود را بازیافت و به خانه و خانواده خود بازگشته است.

مجله انگلیسی (Health) با تمجید از این عمل و کادر پزشکی آن اعلام کرد که دکتر الهجری که چندین عمل مشابه را در کشور خود و انگلستان انجام داده بود، موفق شد برای اولین بار از این دستگاه در دبی استفاده کند که بیمار را از نارسایی قلبی و ایست قلبی ناگهانی نجات داد.

منبع: midar.net

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.