ریواس در مناطق کوهستانی رشد کرده و بر اساس میزان بارندگی منطقه به طور معمول یک سال در میان گلدهی دارد. ریواس گیاهی است با خاصیت دارویی و خوراکی است و تمام اجزا آن مورد استفاده قرار میگیرد. از گل ریواس برای صنعت رنگ آمیزی نخ و کاموا و همچنین صنعت آرایشی استفاده میشود، از برگ آن برای مصرف غذایی و همچنین علوفه دام و از ساقه آن نیز برای درمان بیماریها از جمله درمان کم اشتهایی، مسکن قلب، اعصاب، تب وترمیم جراحات و زخم سوختگی کاربرد دارد، در پخت غذاهایی از جمله خورشت، آبگوشت، سالاد، کوک وترشی و لواشک نیزاستفاده میشود.