تولید بیش از ۲۲ میلیون لیتر انواع عرقیات گیاهی در فیروزآباد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه بیش از ۲۲ میلیون لیتر انواع گلاب و عرقیات در این شهرستان تولید می‌شود.

سید کاظم موسوی گفت: بیشترین تولید به محصول گلاب با میزان ۱۱ میلیون لیتر در سال اختصاص دارد و دیگر عرقیات نیز نیمی از تولیدات این شهرستان را شامل می‌شوند.

او گفت: بخش میمند مهمترین قطب تولید و تکمیل زنجیره فراوری گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی است و در شهرستان فیروزآباد و بخش میمند ۶۹ واحد گلاب‌گیری سنتی و ۱۸ واحد صنعتی فرآوری وجود دارد که ۵۰ درصد گل تولیدی را فراوری می‌کنند.

موسوی گفت: علاوه بر اسانس گیری و فرآوری غنچه، از این گل برای تغذیه زنبور‌های عسل، تولید مربا نیز استفاده می‌شود و ۵۰ درصد دیگر گل محمدی تولیدی به خارج از استان صادر و غنچه این گل نیز خریداری و به کشور‌های دیگر صادر می‌شود.

این مقام مسئول گفت: گلاب یکی از مهمترین کالا‌هایی است که ظرفیت صادراتی دارد و پارسال بیش از ۳۰۰ تن گلاب میمند به کشور‌های انگلستان، امارات، کویت و افغانستان صادر شد.

به گفته او امسال نیز توجه به موضوع صادارات این محصولات به خارج از کشور و یافتن بازار‌های مصرف جدید یک ضرورت است.

مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان ۱۹۶۰ هکتار است که ۸۲ درصد از این سطح در بخش میمند می‌باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار