رئیس اتاق اصناف بجنورد

واحد‌های صنفی دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند

‍ نحوه فعالیت واحد‌های صنفی تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان اعلام شد.

امیدوار گفت:جلسه کمیسیون نظارت استان با ادارات ورؤسای اتحادیه‌های مربوطه برگزار و مقرر گردید واحد‌های صنفی تصویب شده در کمیسیون به صورت شیفت بندی ۱۵ روزه در ماه مبارک رمضان اقدام به فعالیت نمایند.

او گفت: واحد‌های صنفی دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا را رعایت کنند و با واحد‌های صنفی متخلف در این زمینه و هرگونه حرمت شکنی در خصوص ماه مبارک رمضان برخورد قانونی می شود.

رئیس اتاق اصناف بجنورد گفت: بازرسان اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی بصورت مستمر در بازار حضور و بر عملکرد واحد‌های صنفی نظارت دارند.

شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از واحد‌های صنفی اعم از تظاهر به روزه خواری، گرانفروشی، کم فروشی، عدم نصب نرخ نامه و ... را جهت رسیدگی با شماره تلفن ۳۲۷۴۸۶۰۶ واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف تماس حاصل نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.