چرا صهیونیست‌ها به فکر سفر بی‌بازگشت از فلسطین اشغالی افتادند؟

بعد از محاصره اراضی اشغالی توسط موشک‌های مقاومت از هرسو، «مهاجرت معکوس» دومین تهدید موجودیتی برای رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - هر زمانی که صحبت از «مهاجرت معکوس» از فلسطین اشغالی به اروپا می‌شود بسیاری اولین صحنه‌های تأسیس جنبش صهیونیسم و ایدئولوژی و اهدافی را که این جنبش به‌منظور آن به وجود آمد به یاد می‌آورند، در آن زمان جنبش صهیونیسم، یهودیان سراسر جهان را تشویق می‌کرد برای تأسیس رژیم جعلی اسرائیل وارد فلسطین اشغالی شوند. در ۵۰ سال اول عمر رژیم جعلی صهیونیستی به‌دلیل حمایت بین‌المللی آمریکا و اروپا از این رژیم، یهودیان انگیزه زیادی برای مهاجرت از اروپا به فلسطین اشغالی داشتند.

اما با ایجاد تغییرات سریع در صحنه اراضی اشغالی و آغاز درگیری اعراب با رژیم صهیونیستی به‌ویژه بعد از شکل‌گیری گروه‌های مقاومت، موجی از ترس و ناامیدی میان شهرک‌نشینان صهیونیست به وجود آمد، این وضعیت به‌ویژه بعد از ۲ شکست بزرگ ارتش اسرائیل در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ از حزب‌الله لبنان به اوج خود رسید، بعد از آن آغاز دور جدید درگیری میان گروه‌های مقاومت فلسطین با رژیم اشغالگر صهیونیستی موجب شد شهرک‌نشینان صهیونیست شهرک‌های اطراف نوار غزه را ترک کنند. در جریان این درگیری‌ها ساکنان اراضی اشغالی مجبور بودند مدت زیادی در پناهگاه‌ها بمانند.

مقاومت و شکست پروژه صهیونیستی

بعد از دو شکست بزرگ ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، بارزترین اتفاقی که منعکس‌کننده آغاز روند شکست و عقب‌نشینی و افول پروژه صهیونیستی در منطقه بود مربوط به نبرد «شمشیر قدس» در مه سال ۲۰۲۱ می‌شود که بسیاری از محافل امنیتی و کارشناسان صهیونیست آن را یک زلزله بزرگ برای اسرائیل توصیف کردند که همه سطوح سیاسی و نظامی و امنیتی و اقتصادی و اجتماعی آن را تحت تأثیر قرار داد.

در این جنگ مشخص شد به‌خلاف ادعای مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی دیگر شهرک‌های مجاور نوار غزه و همچنین تل‌آویو که صهیونیست‌ها آن را پایتخت خود می‌دانند همانند سایر مناطق فلسطین اشغالی امن نیست و موشک‌های مقاومت هر نقطه از فلسطین اشغالی را که بخواهند مورد هدف قرار می‌دهند.

در این شرایط شهرک‌نشینان صهیونیست متوجه شدند که بیش از هر زمان دیگری در یک وضعیت تهدید به‌سر می‌برند و توهم تأسیس «اسرائیل بزرگ» از بین رفته است و صهیونیست‌ها به این نتیجه رسیدند که جایی در سرزمین غصبی فلسطین ندارند.

مهاجرت بی‌بازگشت یهودیان از فلسطین اشغالی

در این شرایط پدیده «مهاجرت معکوس» یا مهاجرت بی‌بازگشت یهودیان صهیونیست از اراضی اشغالی تا آن‌جایی که به محافل امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی مربوط می‌شود یک مشکل موجودیتی برای این رژیم است. رژیم اسرائیل در حالی که از سوی همه گروه‌های محور مقاومت محاصره شده است و کابوس موشک‌های مقاومت برای آن تمامی ندارد اکنون با یک مشکل بزرگ در سطح داخلی فلسطین اشغالی مواجه است. نقطه ضعف بزرگ رژیم جعلی صهیونیستی، جمعیت یهودیان حاضر در فلسطین اشغالی است و در این بین مهاجرت معکوس می‌تواند به‌معنای آغاز مرحله جدیدی از فرسایش داخلی اسرائیل باشد.

درگیری‌های داخلی و فروپاشی از درون

جامعه داخلی رژیم صهیونیستی اکنون تنش‌ها و درگیری‌های داخلی بی‌سابقه‌ای را تجربه می‌کند. ازآن‌جایی که یهودیان حاضر در اراضی اشغالی متعلق به فرقه‌های مختلف هستند درگیری میان آن‌ها به یک شیوه معمول تبدیل شده است. «یووال دیسکین» رئیس اسبق شاباک در این زمینه می‌گوید: تجزیه داخلی اسرائیل در حال افزایش است و اسرائیل در نتیجه عوامل و تأثیرات داخلی تا نسل بعدی باقی نخواهد ماند. شکاف میان اسرائیلی‌ها هم‌چنان عمیق‌تر می‌شود و بی‌اعتمادی به حکومت‌های آن در حال افزایش است. فساد در اسرائیل بسیار گسترش یافته است و همبستگی اجتماعی میان اسرائیلی‌ها بسیار ضعیف است.

با توجه به این شرایط اکنون برجسته‌ترین چالش جمعیتیِ پیشِ‌روی رژیم صهیونیستی این است که فلسطین اشغالی دیگر برای یهودیان جهان جذاب نیست. اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که فرار مغز‌ها در اراضی اشغالی از سال ۲۰۰۳ ادامه داشته و تا سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۶ درصد افزایش یافته است.

آمار شوکه‌کننده از مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی به‌دلیل ترس از موشک‌های مقاومت

همچنین مراکز تخصصی آمار رژیم صهیونیستی اعلام کردند که شاخص‌های مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به اروپا نشان می‌دهد که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۶ حدود ۱۹ هزار یهودی فلسطین اشغالی را ترک کرده و هرگز بازنگشته‌اند، همچنین در سال ۲۰۰۷ حدود ۲۵۰۰۰ یهودی پس از شکست ارتش رژیم صهیونیستی مقابل حزب‌الله و خطراتی که متوجه فلسطین اشغالی بود این منطقه را ترک کردند.

همچنین بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۸ با عنوان «مهاجرت معکوس یهودیان و آینده وجود استعماری» منتشر شد شمار کسانی که در دهه‌های گذشته اراضی اشغالی را ترک کردند به یک و نیم میلیون نفر می‌رسد و شاخص‌ها نشان می‌دهد که عامل امنیتی مهمترین دلیل مهاجرت معکوس یهودیان است که این وضعیت بعد از دو جنگ رژیم صهیونیستی با حزب‌الله لبنان تشدید شد.

روزنامه عبری‌زبان هاآرتص با انتشار گزارش اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرد: شمار یهودیانی که در سال ۲۰۱۵ اراضی اشغالی را ترک کردند بسیار بیشتر از تعداد افرادی بود که به این منطقه برگشته بودند و در این سال حدود ۱۶ هزار و ۷۰۰ یهودی از اراضی اشغالی مهاجرت کردند، همچنین آمار نشان می‌دهد ۸۰۰ هزار تا یک‌میلیون شهرک‌نشین صهیونیست که دارای پاسپورت اسرائیلی هستند به‌طور دائم در چندین کشور اروپایی اقامت گرفته‌اند و قصد بازگشت به اراضی اشغالی را ندارند.

مؤسسه تخصصی «مناخیم بگین» در قدس اشغالی اعلام کرد که بیش از ۵۰ درصد اسرائیلی‌ها و شاید بیش از ۷۰ درصد آن‌ها برای دریافت پاسپورت خارجی اقدام کرده‌اند و این نشان‌دهنده وضعیت اضطراری و تنشی است که در افکار عمومی شهرک‌نشینان صهیونیست وجود دارد که آن‌ها را به‌سمت مهاجرت معکوس سوق می‌دهد.

همچنین گزارش آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نشان می‌دهد که هرگونه درگیری میان رژیم صهیونیستی و مقاومت در منطقه موجب می‌شود که شهرک‌نشینان صهیونیست برای همیشه فلسطین اشغالی را ترک کنند.

در جدیدترین آمار از ابتدای سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۱۶ هزار یهودی به‌دلیل ترس از موشک‌های مقاومت فلسطین اشغالی را ترک کرده‌اند، البته مهاجرت یهودیان از فلسطین اشغالی به همین تعداد ختم نمی‌شود، مؤسسه مهاجرت رژیم صهیونیستی در مطالعه‌ای که اخیراً انجام داده بود به این نتیجه رسید که یک‌سوم یهودیان اسرائیل بعد از جنگ ۱۲ روزه غزه در مه ۲۰۲۱ به فکر مهاجرت معکوس افتاده‌اند و این آمار برای محافل صهیونیستی شوکه‌کننده بود.

بر اساس این آمار ۷۲۰ هزار شهرک‌نشین صهیونیست از ابتدای سال گذشته میلادی فلسطین اشغالی را ترک کرده و در کشور‌های اروپایی اقامت گرفته‌اند و این درصد ممکن است در سال جدید افزایش یابد، در واقع بعد از نبرد شمشیر قدس اوضاع صهیونیست‌ها مانند قبل نیست و خود آن‌ها اعتراف می‌کنند که فروپاشی اسرائیل از داخل آغاز شده است.

در همین زمینه «مارتین فان کارفیلد» استاد علوم نظامی در دانشگاه قدس اشغالی که یکی از حامیان سرسخت اخراج اعراب از فلسطین اشغالی است اعتراف می‌کند که تخریب ارتش اسرائیل از سرتاپا شروع شده است؛ یعنی از سطح فرماندهان گرفته تا سربازان، تا جایی که شمار زیادی از آن‌ها اعتیاد به مواد مخدر دارند و با انگیزه به‌دست آوردن پول اقدام به جاسوسی می‌کنند، همچنین روند صعودی مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها به اروپا و آمریکا بیانگر آن است که اسرائیل در نهایت از هم می‌پاشد.

«بنی موریس» تاریخ‌نگار برجسته صهیونیست نیز در این زمینه اعتراف می‌کند بعد از گذشت سال‌ها در نهایت این اعراب و مسلمانان هستند که پیروز خواهند شد و یهودیان در اقلیت باقی می‌مانند و یا مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند یا کشته می‌شوند، در این بین تنها یهودیانی که خوش‌شانس باشند می‌توانند به‌سمت اروپا و آمریکا فرار کنند. «شبتای شاویت» رئیس اسبق سرویس جاسوسی موساد بزرگترین مقام امنیتی رژیم صهیونیستی است که اعتراف می‌کند اسرائیلی‌ها ممکن است روزی خودشان را در حال بستن چمدان‌ها و ترک اسرائیل ببینند.

«گدعون لووی» تحلیلگر سیاسی رژیم صهیونیستی در سومین روز نبرد شمشیر قدس و در حالی که موشک‌های مقاومت فلسطین از هرسو اراضی اشغالی را محاصره کرده بودند اعلام کرد: اسرائیلی‌ها باید به اروپا بروند و اروپایی‌ها باید به‌عنوان پناهنده آن‌ها را بپذیرند، به‌نظر من این خیلی بهتر از آن است که اعراب ما را زنده زنده بخورند.

«یارون لندن» روزنامه‌نگار مشهور صهیونیستی در همین زمینه اعلام کرد: من برای گفتگو با نوه خود آماده می‌شوم تا به او بگویم میزان یهودیانی که در اسرائیل باقی می‌مانند بیش از ۵۰ درصد نخواهد بود البته ۵۰ درصد خوش‌بینانه است و حقیقت بسیار تلخ‌تر از این حرف‌هاست.

مقدمات نابودی اسرائیل

محافل مختلف سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در مواجهه با معادلات و متغیر‌های تحمیل‌شده از سوی محور مقاومت به این رژیم به این نتیجه رسیده‌اند که مهاجرت معکوس مقدمه فروپاشی اسرائیل است. «جان روز» متفکر مشهور یهودی در انگلیس در این زمینه می‌گوید: کاهش محسوسی در آمار مهاجرت یهودیان به اسرائیل وجود دارد و بسیاری از اسرائیلی‌ها این منطقه را ترک می‌کنند. آن‌ها از وضعیت داخلی اسرائیل خسته شده‌اند و من آینده‌ای برای آن نمی‌بینم و به‌نظر من اسرائیل فرومی‌پاشد.

«ابراهام بورگ» رئیس سابق کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) نیز در مقاله‌ای که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شده است اعلام کرد: اسرائیل در آستانه پایان رؤیای صهیونیستی قرار دارد و به‌سمت نابودی می‌رود. من به اسرائیلی‌ها توصیه می‌کنم پاسپورت دیگری داشته باشند و خودم پاسپورت فرانسوی دارم.

به این ترتیب خود صهیونیست‌ها متوجه شده‌اند که رژیم آن‌ها بر پایه دروغ بنا شده است و همه وعده‌هایی که سران این رژیم درباره حفظ امنیت شهرک‌نشینان داده بودند فریبی بیش نیست و آینده‌ای نامعلوم و ترسناک در انتظار یهودیان ساکن فلسطین اشغالی است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۰۷ اسفند ۱۴۰۰
به فرموده رهبر عزیزم، چیزی از عمر منحوسش نمونده
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۱۳:۰۶ ۰۶ اسفند ۱۴۰۰
ما عاشق مبارزه با اسرائیل کودک کش هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۵ اسفند ۱۴۰۰
با یک برنامه ریزی درست میشه با هزینه خودشون بافت جمعیتی اونجا را در یک زمان ده ساله تغییرر داد بدون فریاد و بوق و کرن کروونا
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی.
۱۸:۲۴ ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
آخرین اخبار