کولونوسکوپی بدون درد با روشی جدید

پژوهشگران اسکاتلندی موفق شدند از کپسول دوربین‌دار برای تشخیص سرطان روده بزرگ استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - با بلعیدن دوربین‌های کوچک، پزشک قادر است از تومور‌های موجود در روده و دستگاه هاضمه تصویربرداری کند. برای نخستین بار در اسکاتلند از این قرص‌ها به طور گسترده برای تشخیص سرطان استفاده شد.

بهداشت ملی (NHS) انگلیس استفاده از یک دوربین کوچک را که در یک کپسول قرار داده شده، برای تشخیص سرطان روده بیش از ۲۰۰۰ بیمار آغاز کرد. ابزار جدید PillCam نام دارد و جایگزین بسیار خوب برای کولونوسکوپی بدون درد است.

دوربین‌های PillCam برای بلع راحت‌تر درون یک کپسول جاسازی شده‌اند و پزشکان امیدوارند به تدریج جایگزین شیوه‌های تشخیص ناراحت‌کننده و دردناک دیگر مانند کولونوسکوپی و اندوسکوپی شود.

دوربین همراه با یک بند قابل تنظیم کار می‌کند که بیماران آنرا در حین حرکت قرص در دستگاه هاضمه، به دور کمر خود می‌بندند.

این دوربین کوچک حدود ۵۰۰۰۰ تصویر با فرکانس دو تا شش فریم در ثانیه از روده می‌گیرد. تصاویر به صورت بی سیم به دستگاه ضبط متصل به کمر بیمار منتقل می‌شود. پس از اتمام سفر کپسول، متخصصان پزشکی فیلم دریافتی را تجزیه و تحلیل می‌کنند.

دستگاه تشخیص سرطان روده

این دوربین‌ها دستگاه یکبار مصرف بوده و استفاده از آن دربدن بدون درد است، اگرچه باید مانند کولونوسکوپی معمولی برای آن آماده شد. تصویربرداری کلونوسکوپی پس از ۵۰ سالگی برای بررسی سلامت روده‌ها توصیه شده است.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/ 

برچسب ها: سرطان روده ، کپسول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.