شیوه نامه صادراتی محصولات گلخانه‌ای در مرودشت ابلاغ شد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس از ابلاغ دستورالعمل صادرات محصولات گلخانه‌ای سبزی و صیفی تحت پوشش این شهرستان با الویت محصول فلفل رنگی به منظور اجرای مقررات بازرسی تولید محصول سالم در مرودشت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - مجید رضا پاکاری در حاشیه بازدید از تعدادی از گلخانه‌های تحت پوشش طرح تولید محصول سالم صادراتی در شهرستان مرودشت، گفت: ساماندهی و به روز‌رسانی واحد‌های کنترل کیفیت در ۲۰ درصد گلخانه‌های تولید محصولات سبزی و صیفی در گلخانه‌های این شهرستان آغاز شده است.

این مقام مسئول هدف از اجرای این طرح را ارتقاء کیفی و کمی محصولات سبزی و صیفی گلخانه‌ای و ضرورت ایجاد سیستم کنترل کیفیت این محصولات از مبدا تولید تا عرضه به بازار‌های داخلی و خارجی و با توجه به لزوم بهره مندی از تجربیات جهانی در زمینه استانداردسازی و ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی عنوان کرد.

پاکاری گفت: نظارت بر کنترل کیفیت و تولید محصول، رعایت موراد اعلام شده از سوی کشور مقصد صادرات، الزام گلخانه داران به رعایت دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های ابلاغی و به کار گیری کنترل کیفیت در این گلخانه‌ها به منظور اجرای مقررات بازرسی در دستور کار است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با تاکید بر به کار گیری ظرفیت کلینیک‌های گیاهپزشکی در تولید محصولات با کیفیت، بر به کار گیری کارشناس کنترل کیفی و پیگیری کارشناس مربوطه در راستای اخذ مجوز icm واستقرار یک واحد کنترل کیفیت در واحد‌های گلخانه‌ای تولید محصولات سبزی و صیفی تاکید کرد.

پاکاری ضمن اطلاع رسانی فهرست سموم مجاز و حدود مجاز آن و نیز سموم غیرمجاز در کشورمقصد به گلخانه داران، گفت: ضدعفونی خاک و تهویه مناسب در گلخانه منجر به تولید میوه با کیفیت بهتر و کاهش آفت در گلخانه خواهد شد.

او به تنوع بخشی به محصولات گلخانه‌ای و تولید محصولات باغی در فضای گلخانه علاوه بر محصولات صیفی با توجه به صرفه اقتصادی بالاتر، هزینه کمتر و بهره وری بیشتر در بلند مدت تاکید کرد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار