گذری بر تاریخچه فلافل + فیلم

فلافل توسط مصریان ابداع شده است و تاریخچه بلندی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان - فلافل، یکی از پرطرفدارترین غذاهای غرب آسیا و آفریقا است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذا اکنون در بسیاری از کشورهای جهان یافت می شود و هر کشوری با طعمی خاص و البته نزدیک به هم آن را به شهروندان ارائه می کند.

این غذا اگر در شرایط کم روغن و یا سالم پخت شود، می تواند در دسته غذاهای مفید و مقوی قرار بگیرد.

 

 


بیشتر بخوانید


 

 

 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۴ ۲۷ دی ۱۴۰۰
دیگه همه میدونن که غذای اصیل لبنانیه وتمام کشور های عربی هم به نوع خودشون درست میکنن.اما اصالتا بر میگرده به لبنان سمبوسه وپاکوره هم مال هندیاست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۲۶ دی ۱۴۰۰
فلافل و سمبوسه = سرطان
آخرین اخبار