پایگاه صادراتی محصولات دانش بنیان فارس در امارات متحده عربی راه اندازی شد

نمایشگاه دائمی و پایگاه صادراتی محصولات دانش بنیان و فناور کشور ایران به همت اتاق بازرگانی فارس در امارات متحده عربی راه اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس گفت: نمایشگاه دائمی و پایگاه صادراتی محصولات دانش بنیان و فناور کشور ایران در امارات متحده عربی راه اندازی شده است که به همت اتاق بازرگانی فارس شرایط شرکت‌های استان فارس نیز فراهم شده و محصولات دانش بنیان استان می‌توانند در این نمایشگاه شرکت کنند.

یلدا راهدار با اشاره به راه اندازی این مرکز و آمادگی برای حضور شرکت‌های استان فارس در این نمایشگاه، گفت: مرکز نمایش دائمی محصولات دانش بنیان در شهر دبی، اختصاص فضای اداری به صورت اشتراکی، ملاقات‌های تجاری دوجانبه و چندجانبه، بازاریابی و فروش، مطالعه و تحقیقات بازار، مشاوره‌های حقوقی، حضور در باشگاه رهبران کسب‌وکار ایران و امکان بهره‌مندی از مزایای مرکز تجاری ایران در امارات متحده عربی از خدمات این مرکز به شرکت‌های دانش بنیان ایران و استان فارس است.

او گفت: این مرکز با همکاری باشگاه مجازی رهبران کسب و کار ایران، اقدام به معرفی محصولات و خدمات یک هزار برند ایرانی در کشور‌های عربی کرده است که بستری هوشمند برای تبادل اطلاعات دست اندرکاران تولید، صادرات و واردات کشور است.

راهدار با بیان اینکه مرکز تجاری ایران در امارات متحده عربی، نخستین مرکز تجارت هیبریدی ایران است که با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران ایجاد شده است و افتتاح آن ظرفیت‌های تازه‌ای برای فعالان اقتصادی ایران ایجاد کرده است گفت: با راه اندازی مرکز تجاری ایران در امارات متحده عربی، از شرکت‌های دانش بنیان منتخب برای ورود به بازار این کشور حمایت خواهد شد.

رئیس کمیسیون فناوری، اطلاعات ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس با تاکید بر اینکه از حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه‌های دائمی خارجی و نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون حمایت می‌کنیم اضافه کرد: علاقه‌مندان و شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان فارس جهت کسب اطلاعات بیشتر برای حضور در این نمایشگاه به دبیرخانه کمیسیون فاوای این اتاق به شماره ۰۷۱۳۳۲۲ داخلی ۴ و آدرس الکترونیکی commission@fccima.ir در ارتباط باشند.

او گفت: در استان فارس تعداد ۲۰۳ شرکت دانش بنیان فعالیت دارند که به صورت رسمی ثبت شده اند و حوزه‌های سخت افزار‌های برق و الکترونیک و لیزر و فوتونیک، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته و فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزار‌های رایانه‌ای بیشترین حوزه‌های فعال دانش بنیان در استان را تشکیل می‌دهند.

راهدار با اشاره به نقش صادرات در ارزآوری گفت: باور داریم که با وظیفه دولت حمایت در جهت ایجاد بازار‌های داخل کشور برای عرضه محصولات حوزه دانش بنیان است تا این محصولات پس از بلوغ و شکوفایی محصولات و پیش‌نیاز‌های صادراتی، در عرصه‌های بین‌المللی ظاهر شد.

او گفت: صادرات محصولات دانش بنیان با فناوری بالا به دلیل نقش تاثیرگذار بر ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری، برای اقتصاد ملی کشور‌های درحال توسعه بسیار با اهمیت تلقی می‌شود و این درحالی است که نتایج فعالیت‌های این صنایع به دیگر بخش‌های اقتصادی منتقل می‌شود و به افزایش بهره وری و گسترش کسب و کار می‌انجامد.

راهدار گفت: صادرات به ویژه صادرات محصولات مبتنی بر فناوری نمایانگر توانمندی یک کشور در این حوزه است و آینده تحولات اقتصادی در گرو بسط فعالیت‌های دانش محور، ایجاد نوآوری در محصولات و گسترش و نفوذ آن در تمامی عرصه‌های تولیدی و صادراتی خواهد بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار