۱۵۲ آموزشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۱۵۲ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای از مجموع ۲۴۰ آموزشگاه آزاد دارای مجوز در استان هم‌اینک در حال فعالیت هستند.


 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - جلیل شهریاری گفت: از ابتدای  امسال  تاکنون ۶ هزارو ۵۶۶ نفر در آموزشگاه‌های آزاد استان در سه حوزه خدمات، صنعت و فرهنگ و هنر آموزش دیدند که از این تعداد پنج هزارو ۳۲۱ نفر زن و یک هزارو ۲۴۵ نفر مرد بودند.

وی گفت: باید نیروی کار متخصص و بومی در سیستان و بلوچستان تربیت و تامین و علایق افراد با نیاز بازار تطابق داشته باشد که در این زمینه گام‌های خوبی برداشته شده و این روند با جدیت ادامه دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: این سازمان بدنبال ارتباط مردمی است و در این زمینه ۲۲ محله در زاهدان به منظور کشف نیرو‌های جوان آماده به کار شناسایی و با فعالان اجتماعی، مذهبی و افراد با نفوذ هر محله برای آموزش این جوانان ارتباط برقرار شده و کمیته مشاورین مردمی نیز در حال شکل گیری است.

وی گفت: در شهرستان‌هایی که مراکز فنی و حرفه‌ای وجود ندارد نیز با روش نیازسنجی کار آغاز شده تا تعداد نیرو و رشته‌های مورد نیاز مشخص شود.

شهریاری گفت: امروزه تنوع شغلی بسیار زیاد است و برهمین اساس وارد فاز جدید شناسایی شدیم تا افراد بعد از آموزش بتوانند وارد بازار کار شوند و برای کارآموزانی که از سایر شهر‌های استان به زاهدان می‌آیند محل اقامت در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه فنی و حرفه‌ای مسوول نیاز‌های مهارتی همه بخش‌ها است،  گفت: هدف این اداره کل استفاده از بستر‌های مختلف برای کارآموزی و اشتغال جوانان است.

وی گفت: فنی و حرفه‌ای سازمانی برای آموزش‌های مهارتی و کار سخت است که متاسفانه امروزه دانشگاه‌ها و شغل‌های کاذب ۲ رقیب این سازمان شدند تا جاییکه در برخی شهرستان‌ها کارآموز به صفر رسیده است.

وی گفت: از یک طرف بیشتر خانواده‌ها تلاش می‌کنند فرزندانشان وارد دانشگاه شوند در حالی که مشخص نیست پس از اتمام تحصیل وارد بازار کار شوند، اما اگر حرفه و مهارتی فراگیرند بطور حتم وارد بازار کار می‌شوند، از سوی دیگر شغل‌های کاذب و در آمد‌های مقطعی آن بسیاری از جوانان و نوجوانان را به خود جذب کرده و همین مساله موجب شده تا تمایلی به فراگیری حرفه و مهارت نداشته باشند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: خاصیت آموزش‌های این سازمان وارد شدن به بازار کار پس از اتمام آموزش‌ها با سرمایه خیلی اندک است.

شهریاری گفت: در مجموع ۱۲ تا ۱۵ رشته کلی با حدود ۶۰ تا ۷۰ رشته زیرمجموعه آن‌ها در این اداره کل آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار