در دیدار فتاح با اعضای کمیسیون انرژی مجلس عنوان شد:

توسعه فعالیت بنیاد مستضعفان در ۲ صنعت برق و نفت

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: در ۲ صنعت نفت و برق، ما در پی سرمایه گذاری مجدد و توسعه فعالیت هایمان در این عرصه‌ها هستیم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در جلسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر هدف گذاری بنیاد برای توسعه در ۲ صنعت برق و نفت گفت: ما در بنیاد مستضعفان علی رغم اینکه در بسیاری از صنایع، به دنبال کوچک سازی هستیم، ولی در ۲ صنعت نفت و برق به دلیل نیاز کشور به این حوزه، ما در پی سرمایه گذاری مجدد در این ۲ بخش و توسعه فعالیت هایمان در این عرصه‌ها هستیم.

او گفت: در تابستان امسال بنیاد مستضعفان در حوزه صنعت برق، بین ۲۵۰۰ تا ۳ هزار مگاوات برق را در پیک مصرف، تولید کرده و این برق را وارد شبکه سراسری کرده است، ولی در عین حال متاسفانه علی رغم اینکه ما این میزان تولید برق را برای کشور داشته ایم، اما بیشترین خاموشی در حوزه صنایع از جمله صنعت سیمان و فولاد به بنیاد تحمیل شده است. این درحالی است که قرار بود ما در بنیاد برق تولیدی صنایع خودمان را تامین کنیم و مازاد مصرف را به شبکه سراسری بدهیم.

او با بیان اینکه برق مورد نیاز صنایع بنیاد در تابستان چیزی حدود ۸۰۰ مگاوات است، ادامه داد: قطعی برق صنایع در تابستان امسال، خسارتی معادل ۴ هزار میلیارد تومان را به صنایع بنیاد مستضعفان وارد کرد که این خسارت به کشور است.

۹۰۰ میلیارد تومان از وزارت نیرو طلبکاریم

فتاح در ادامه با اشاره به طلب ۹۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان از وزارت نیرو گفت: وزارت نیرو بابت برق تولیدی ما، ۹۰۰ میلیارد تومان بدهکار است و این موضوع نیز باعث می‌شود تا توسعه این صنعت برای تولیدکنندگان با مشکل مواجه شود.

این مقام مسئول گفت: در حال حاضر ۲ دکل حفاری بنیاد مستضعفان در دریا و در مناطق حوزه‌های مشترک فعال هستند و تمام سکو‌های دستگاه حفاری خشکی بنیاد نیز در میادین خوزستان، بوشهر و سایر میادین کشور مشغول کار هستند.

او ادامه داد: قرارداد‌های این حوزه مسائل حقوقی مختلف پیدا کرده و و این مسائل باعث می‌شود که کار به سرانجام نرسد چراکه نرخ انعقاد قرارداد با نرخی که برای پیمانکاران تمام می‌شود به دلیل مسائلی از جمله بحث تورم، تفاوت بسیار دارد.

فتاح با اشاره به دراختیار بودن تمام تجهیزات و دستگاه‌های حفاری بنیاد مستضعفان برای وزارت نفت گفت: ما به دنبال توسعه فعالیت هایمان در این حوزه با هدف تامین نیاز کشور در این عرصه هستیم و حتی به دنبال خرید چند سکوی حفاری دیگر رفته ایم، ولی نکته اصلی این است که تامین هریک از این تجهیزات نیازمند ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون یورو است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار