استاندار زنجان گفت: قبل از سفر رئیس جمهور به زنجان ۵۰ هزار درخواست و مکاتبه مردمی در استان زنجان  ثبت شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، افشارچی استاندار زنجان در صفحه مجازی خود در اینستاگرام به دستاورد‌های سفر رئیس جمهور به استان زنجان اشاره کرد و گفت: قبل از سفر حجت الاسلام رئیسی پروژه‌ها برای طرح و پیگیری شناسایی شد و پیش از سفر، مجموعه‌ای از طرح‌ها در جلساتی با حضور معاون اجرایی رئیس جمهوری و معاونان وزیران اولویت بندی و تقسیم بودجه شد.

او افزود: در این جلسات تمرکز روی طرح‌های نیمه تمام برای پروژه‌های دارای ۳۰ تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان زنجان بود و اکنون مصوبات نهایی در مرکز است و طی این هفته  به امضای ریاست جمهوری می‌رسد.

استاندار زنجان به سامانه دریافت نظرات و درخواست‌های مردمی در استان زنجان قبل از سفر رئیس جمهور به زنجان اشاره کرد و ادامه داد: در این راستا ۵۰ هزار درخواست و مکاتبه مردمی در استان زنجان  ثبت شد.

افشارچی تأکید کرد: در سفر رئیس جمهوری ۹۰ توافق برای اجرای طرح‌ها در استان زنجان انجام شد و برای اجرای این طرح‌ها اعتباری بالغ بر ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که طی امسال تا سال ۱۴۰۲ اختصاص خواهد یافت و علاوه بر این اعتبار چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی، ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز برای پشبرد طرح‌های سرمایه گذاری استان زنجان به تصویب رسید و طرح‌های سرمایه گذاری طی ۲ سال آینده با استفاده از این تسهیلات توسعه پیدا می‌کنند.

او افزود: مخاطره اول استان زنجان موضوع آب است و قرار شد برای تکمیل ۲ سد بلوبین و مراش با استفاده از ظرفیت ماده ۵۶، از طریق مشارکت بانک‌ها و تعهد دولت، به ترتیب برای سد مراش ۲۷۷ میلیارد تومان و برای سد بلوبین ۱۸۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یابد که در بیش از ۲ سال آینده با تخصیص این اعتبار، این ۲ سد را به مرحله آبگیری خواهیم رساند و همچنین برای آبرسانی آب سد مراش به شهر دندی و روستا‌های مسیر نیز ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.

افشارچی بابیان اینکه برای احداث ۱۰ سد معیشتی در استان زنجان مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد، گفت: برای تجهیز بیمارستان خیرساز ۱۴۷ تختخوابی ولیعصر نیز ۱۴۰ میلیارد تومان در اختیار خواهیم داشت.

استاندار زنجان ادامه داد: برای گازرسانی به ۳۸ روستا در استان زنجان ۱۰۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که مبلغ قابل توجهی است و ۵۰ میلیارد تومان نیزز برای پروژه‌های عمرانی شهری در استان زنجان تخصیص یافته است.

او گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در استان زنجان اختصاص داده شد و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری در استان در نظر گرفته شد که این طرح‌ها تا سال ۱۴۰۲ اجرایی و تمام خواهند شد.

افشارچی ادامه داد: در حوزه راهسازی، ۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح ۲ خطه کردن راه آهن زنجان قزوین اختصاص یافت و درجهت تکمیل قطعات ۲، سه و چهار باند دوم محور سلطانیه – خدابنده – کبودرآهنگ نیز برای جذب اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان توافق شد.

او گفت: برای تکمیل پروژه محور سه راهی طارم – منجیل نیز ۱۲۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شد و ۵۰ میلیارد تومان نیز برای رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز در محور‌های ارتباطی استان زنجان اختصاص یافت.

استاندار زنجان بابیان اینکه بخشی از هدف ما در استان زنجان توسعه بخش خدمات است، افزود: ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت‌های گردشگری و صنایع دستی در نظر گرفته شد و در بخش بهداشت و درمان هم اعتباراتی تخصیص یافت.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.