رییس پلیس راهور خبر داد؛

فوت بیش از ۱۹ هزار نفر در سال به علت تصادفات رانندگی

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بیش از ۳۰ سازمان در کشور در جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی بطور مستقیم و غیرمستقیم سهم دارند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان،سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بیش از ۳۰ سازمان در کشور در جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی بطور مستقیم و غیرمستقیم سهم دارند.

وی افزود: در بروز سوانح علاوه بر عوامل راه، وسیله نقلیه و انسان، عوامل دیگری مانند مدیریت کلان در سطوح مختلف و قوانین و مقررات بازدارنده نیز نقش مهمی دارند.

وی با یادآوری اینکه تعداد دستگاه ها و سازمان های زیادی در کنترل و جلوگیری از وقوع سوانح ترافیکی نقش دارند، اظهار داشت: در کشور بیش از ۳۰ سازمان اداری سهمی در جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی دارند که از این تعداد هشت دستگاه بطور مستقیم و ۲۲ دستگاه دیگر بطور غیر مستقیم دارای سهم هستند.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه سهم نیروی انتظامی در بین سایر سازمان ها ۱۹ درصد است، خاطرنشان کرد: ۸۱ درصد سهم سایر دستگاه ها و سازمان هایی مانند وزارت بهداشت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور، صدا و سیما، اورژانس، هلال احمر، شهرداری ها، شرکت های بیمه گذار و ... است.

سردار هادیانفر تصریح کرد: بررسی تعداد تصادفات کشور از سال ۱۳۸۴ الی ۱۳۹۹ نشان می دهد که در مجموع ۸ میلیون و ۲۹۹هزار و ۶۱۰ فقره تصادف طی این مدت اتفاق افتاده است که میانگین سالیانه آن ۵۳۳ هزار و ۳۰۰ فقره تصادف است.

وی همچنین در خصوص تعداد جان باختگان حوادث رانندگی بر اساس آمار اعلامی از سوی پزشکی قانونی طی سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۹ اظهار داشت: مجموع متوفیان ۲۹۳هزار و ۱۱۹ نفر است که بطور میانگین سالیانه ۱۹هزار و ۵۴۱ نفر متاسفانه جان خود را در تصادفات از دست داده اند.

رئیس پلیس راهور ناجا بیان داشت: در طول ۱۳ سال شاهد کاهش جان باختن ۱۲ هزار و ۱۷۱ نفر به استثناء افزایش جان باختگان در سال های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ بودیم. همچنین تعداد کل مصدومین در این ۱۳ سال ۴ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۷۹۶ نفر بوده که میانگین سالیانه آن ۳۰۷ هزار و ۵۸۶ نفر مصدوم سوانح ترافیکی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۱۶:۵۸ ۰۹ آذر ۱۴۰۰
سلام درد مردم همین است که عده ای از مدیران نظام می دانند که جان مردم بخاطر سهل انگاری آنها به خطر می افتد و از بین می روند ولی اقدام عقلانی و کاهشی انجام نمی شود . اکثر دنیا با شریان های ریلی ایمن جاده هایی خلوت و مرگ و میر تصادفات را به حداقل ممکن رسانده اند ( آن هم مگر مست باشند .) ولی مدیران رانت خوار ،البرز را ویران می کنند تا اتوبان برای آقازاده ها درست کنند و نابودی زیست محیطی فراهم نمایند . عقلشان نمی رسد که اگر شریان ریلی درست کنند هم آلودگی کمتر هم تصادف کمتر هم آسیب حداقلی به زیست محیط هم آرامش و جلو گیری از تغییر اقلیم ، هم هزینه کمتر ، هم کاهش گاز های گلخانه ای کمتر ، هم کاهش سیلاب وترانزیت حمل و نقل بهتر و... لذا فهم و شعور می خواهد که نیست . پس پلیس راه ما میدانیم این وظیفه خبرنگاران جوان است که با چوب بلوط به زیر پای مدیران بی کفایبت بزنند تا بیدار شوند و بفهمند در مرگ میلیونها نفر شریک هستند و قتل نفس دامن آنها را می گیرد .مهندس گودرزی
آخرین اخبار