حضور پررنگ پراید در تصادفات / ۱۵۸ نقطه حادثه خیز در اصفهان شناسایی شد

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: در هفت ماهه نخست امسال ۱۵۸ نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شد که ۲۰ مورد از آنها رفع کامل شد، همچنین ۱۳۸ نقطه حادثه خیز باقیمانده است.

به‌گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سرهنگ محمدرضا محمدی رئیس پلیس راهور استان اصفهان ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای راهبردی تصادفات پلیس راهور استان اصفهان گفت: اصفهان از لحاظ جمعیت در رتبه سوم و از لحاظ تعداد شهرستان در رتبه چهارم کشور حضور دارد که این کار بررسی تصادفات در  استان را سخت می‌کند.

وی افزود: وجود ۱۰ درصد طول بزرگراه‌های ایران در این استان و وجود تعدد وسیله نقلیه موتوری در اصفهان شرایط تصادفات را سخت کرده است، اما با این وجود تعداد جان باختگان معابر درون شهری اصفهان از سال ۹۴ با ۴۳۵ فوتی به ۳۴۷ فوتی در سال گذشته رسیده، همچنین این تعداد برای هفت ماهه اول سال ۱۴۰۰ به رقم ۱۹۹ نفر رسیده است.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان ادامه داد: چند سالی است که در دنیا آمار جانباختگان بر اساس جمعیت و وسیله نقلیه انجام می‌شود که طی این آمار تعداد جان باخته بر اساس هر ده هزار وسیله نقلیه در سال گذشته در کشور ۲.۲ نفر بوده که در شش ماهه نخست امسال به ۲.۴ نفر رسیده است.

کاهش چهار درصدی تعداد متوفیان تصادفات

وی تصریح کرد: این آمار در اصفهان در سال گذشته ۳.۰۷ نفر و در شش ماهه نخست امسال به ۱.۵۶ نفر رسیده، همچنین این آمار بر اساس جمعیت نیز در کشور افزایش و در استان اصفهان کاهش داشته است.

محمدی در خصوص آمار جان باختگان تصادفات فوتی در هفت ماهه نخست امسال ابراز کرد: سال گذشته در این بازه زمانی ۲۰۸ متوفی بوده که امسال به ۱۹۹ نفر رسیده که کاهش چهار درصدی داشته است.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به شهرستان‌های پر مخاطره استان اصفهان گفت: شهرستان‌های گلپایگان، شاهین شهر و میمه، مبارکه، خمینی شهر و شهرضا بیشترین جان باخته و شهرستان‌های دهاقان، خوانسار، فریدن، سمیرم و نائین کمترین جان‌باخته را داشته‌اند.

۱۳۸ نقطه حادثه خیز باقی ماند

وی با بیان اینکه تصادفات جرحی نیز در اصفهان کاهش داشته است، افزود: در هفت ماهه ابتدایی سال گذشته ۹ هزار و ۴۹ فقره تصادف در اصفهان رخ داد که این تعداد در امسال به هشت هزار و ۴۷۲ تصادف رسیده که کاهش شش درصدی داشته است.

محمدی در خصوص تعداد نقاط حادثه خیز استان اصفهان در امسال اظهار کرد: در هفت ماهه نخست امسال ۱۵۸ نقطه شناسایی شد که ۲۰ مورد از آن‌ها رفع کامل شد، همچنین ۱۳۸ نقطه حادثه خیز باقیمانده است که ۳۸ مورد آن‌ها اعمال تبصره سه ماده ۱۴ شده است.

وی با اشاره به ایجاد تصادفات در نقاط حادثه خیز گفت: در ۱۳۸ نقطه حادثه خیز استان اصفهان  ۳۲ تصادف فوتی و ۳۲ متوفی ثبت شده است، همچنین در این مناطق هزار و ۱۵ فقره تصادف جرحی منجر به مجروحیت هزار و ۲۵ نفر شده است که لزوم ترمیم این مناطق را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به تجزیه و تحلیل تصادفات هفت ماهه اول سال ۱۴۰۰ استان اصفهان ابراز کرد: بیشترین فراوانی فوتی و جرحی در استان به ساعت ۱۶ تا ۲۰ به میزان ۲۴ درصد تعلق دارد، همچنین بیشترین علت تصادفات عدم توجه به جلو و عدم رعایت حق تقدم به میزان ۶۵ درصد است.

موتورسواران ۱۸ تا ۲۵ بیشترین فوتی

وی اضافه کرد: همچنین بیشترین جانباختگان متعلق به راکب‌های سنین ۱۸ تا ۲۵ موتور سیکلت است، بیشترین جانباختگان عابرپیاده نیز متعلق به رده سنی ۵۵ تا ۷۰ سال است.

محمدی تصریح کرد: بیشترین عامل وسیله نقلیه درگیر در تصادفات فوتی و جرحی خودرو‌های سواری به میزان ۴۶ درصد بوده است که در این میان خودرو پراید با ۱۸ درصد بیشترین تعداد را داشته است.

وی تاکید کرد: از تعداد نزدیک به ۲۰۰ فوتی ۹۲ نفر موتورسیکلت سواران با مشارکت ۴۶ درصدی بوده است، همچنین ۶۶ نفر عابر پیاده نیز جان باخته‌اند که میزان ۳۳ درصد را شامل می‌شود.

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.