۸۷ هزار تن چغندر قند تحویل کارخانه قند جوین شد

رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: از آغاز فصل برداشت چغندرقند در مهرماه تاکنون ۸۷ هزار تن چغندر از سوی کشاورزان تحویل کارخانه قند این شهرستان شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان از چهار هزار و ۵۳۰ هکتار در سال گذشته به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در امسال افزایش یافته است.

او افزود: شهرستان جوین مستعد کشت چغندرقند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی است، که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک می‌کند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار، پیش بینی می‌شود امسال ۲۶۰ هزار تن محصول چغندر در جوین تولید شود.

مهدی طلوعی نسب مدیر کشاورزی کشت و صنعت جوین گفت: این مقدار چغندرقند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.

او با بیان اینکه عیار پایه چغندر قند ۱۶ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می‌شود، افزود: میانگین عیار چغندر قند تحویلی به کارخانه جوین تا امروز ۱۷ درصد بوده است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین با اشاره به برداشت چغندرقند از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد، ادامه داد: سال گذشته ۲۴۷ هزار تن محصول چغندر از سوی کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده بود.

انتهای پیام//ا.د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار